Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kocsiról? Megvegyem?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 18. 08:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ha nő vagy, akkor igen. ha férfi vagy, akkor ne. ha pasi lennék, inkább vennék ennyi pénzért mondjuk egy 2 évvel régebbi kocsit, de picit nagyobbb motorral, picit nagyobb kasznival.. de nem egy fabiat. az olyan nőies.

23/L

2011. febr. 18. 08:56
 2/12 A kérdező kommentje:

igen, nő vagyok :)

Köszi a választ :)

2011. febr. 18. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:
első vagyok. akkor simán! :)
2011. febr. 18. 09:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Vedd meg! Vedd meg!
2011. febr. 18. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Kicsit borsos az ára, viszont a képekről úgy néz ki egyben van. A km is reális. Ilyen butaságokkal pedig felnőtt ember nem foglalkozik, mint pl a fábia női autó... A szine tényleg nőies, de ennyi erővel lehetne rózsaszín is...
2011. febr. 18. 10:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Szép a kocsi, tetszik a színe. De vigyázz, ha részletre veszed, nagyon gondold át, tudod e fizetni, mert most már az a divat, hogy az árfolyam különbözetet is meg kell fizetni, a havi törlesztés mellett.Az pedig húzós!
2011. febr. 18. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Vedd meg, jó kis autó, a páromnak is ilyen van. Női vagy másodautónak tökéletes.
2011. febr. 18. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Ennyit nem ér!2007-es astra h is van ennyiért.
2011. febr. 18. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
2 millióért biztos nem Skoda Fábiát vennék.
2011. febr. 19. 01:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Mint már írtam, családi másodautónak kiváló. Ahhoz hogy az asszony elvigye a gyerekeket furikázni, bevásárolni, tökéletes. Mellette ott van nekem is a HONDA ACCORD 2.2 CTDI a maga 180 lóerejével, most múlt fél éves, akár a SKODA. Családi autóként nekem se kéne, kirándulni, hosszabb utakra menni nem igazán komfortos, de a célnak használva nagyon is megbízható. Mondjuk én is győzködtem hogy inkább a HONDA CIVIC TYPE S 1.8 - at válassza, mivel az egy kicsit elitebb női autó, és én is szívesebben vezetem ha kell, de nem tetszett neki a futurisztikus formája. Ez van.
2011. febr. 19. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!