Elég sokat futott, de még használható.
Ami miatt nem ajánlom: Nézd meg, mennyire le van ültetve a kaszni... Hamar össze fog törni ezektől a kátyus utaktól a kocsi alja... Telis teli lesz horpadásokkal, törésekkel nagyon hamar, akár milyen óvatosan vezetsz, ez tapasztalat.
És akkor nem beszéltünk azokról a hibákról, amik a képen, vagy a személyes megtekintésnél ki sem derülnek...
Nekem egy ismerősöm vett egy ugyan ilyen csilli-villi, hasonló árú autót. 3 hónap mulva télen nem idult, kiderült, motorhibás a kocsi...
Szerintem nincs leültetve, csak tele van spoilerezve. Persze ez is marha sérülékeny. Gondolj csak bele, ha fel kell állnod egy járdaszegélyre.
És a km sem túl sok, nekünk 3 éves a kocsink, de abban is 57 ezer van.
Inkább amiatt gondold meg nagyon, hogy egyetlen alkatrésze sincs gyári állapotban. Ki tudja milyen sufnituningos csinálta, lehet hogy szétesik pár hónapon vagy pár km-en belül. Elkezd nyikorogni, stb.
Én nem venném meg. Ha annyira tetszenek az ilyen autók, akkor inkább rakj össze magadnak egyet.
építéssel nemigazán akarok vergődni mert már sikerült egy kettesgolfra másfélmillát ráköltenem.
a motort cserélném egy 1.9 tdi-re(mert az van)
és tényleg túlvan ültetve. visszakéne emelni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!