Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kocsiról?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy VOLKSWAGEN VENTO autó-t és a véleményeteket szeretném kérdezni h mit gondoltok erről az autó típusról ?

Dízel vagy Benzinbe érdemes inkább megvenni ?

2011. okt. 16. 02:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Évjárat? Menyi pénzért?
2011. okt. 16. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem rossz kocsi trapabíró.

Ha csak szaladgálós autónak veszed akkor jobb a benzines.

Ha közel 100km ert mész vele naponta akkor jobb a dízel. Ha fiatal vagy és szereted taposni a pedált akkor neked mindenféleképp bezines való.

Ha sokat mész futókat húzol stb akkor inkább dízel.

Sajnos mind a kettőnek van előnye és hátránya is.

A dízel kevesebbet fogyaszt de nem szereti a hideget a gyilkolást (beindítod reggel leállítod este) inkább olyan teherautós. A benzinest lehet jobban kínozni olcsóbb az alkatrész de többet fogyaszt gyorsabban kopik..

2011. okt. 16. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó autó nagyon szerintem is.
2011. okt. 16. 09:05
 4/9 A kérdező kommentje:

évjárat az 1994 körüli és olyan 400 körül+átíratás.Hát fiatalnak még fiatal vagyok de úgy fiatal hogy már dolgozok szóval melóba járás-ra kellene meg járkálásra erre arra , mivel fiatal vagyok így hülyeség is letagadni h nem lépnék oda neki néha-néha .benzinesbe mekkorát 1.6?

Vagy esetleg kinéztem még egy vectra b-t is arról vélemény

2011. okt. 16. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:

B vectra sem rossz választás. Sőt talán jobb is lenne már csak a megjelenése is szebb mint a ventonak.

Esetleg nézegesd emg a Seat Ibizat. Az is VW motorral van szerelve.

2011. okt. 16. 12:35
 6/9 A kérdező kommentje:
az belsőleg akkora mint egy 3 golf nem ??
2011. okt. 16. 12:45
 7/9 A kérdező kommentje:
egyébként a ventot is meglehet csinálni jó megjelenésre csak foglalkozni kell vele tisztítani stb :)
2011. okt. 16. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Szép a Vento nekem bejön ha "oda akarsz lépni" neki akkor inkább 1.8 as benzinest vegyél mert az 1.6 az csak 75LE.
2011. okt. 16. 18:38
 9/9 A kérdező kommentje:
menyit eszik az 1.8 ?
2011. okt. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!