1/9 anonim válasza:
Az a lényeg Gurul?
Oszt a többi jóvan
2/9 anonim válasza:
kicsit idősebb autót nézzél szerintem(2003)De amúgy ha van pénzed tankolni akkor vedd meg :) szerintem nem rossz választás.BMW-be csak BENZINEST vennék,mivel ezek a TDS-ek meg a többi,nekem nem jön be:)
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :) én is csak benzinesben gondolkodom...
2011. ápr. 12. 17:10
5/9 anonim válasza:
Szerintem drága, harmat gyenge, és a dízelek jobbak bmw-ből. 320d esetleg 330d:P
7/9 anonim válasza:
Drága. Ennyi pénzt egy dízelért adnék de benzinesért nem.
8/9 anonim válasza:
Ezek jó autók tényleg, kényelmes, jól megy ahhoz képest, hogy csak 105 lóerő. Akkor lesz lomha inkább, ha sok utasod van. De én inkább vennék egy ilyen gyengébb BMW-t, mint egy erősebbet, ami 100%, hogy szét van hajtva. Ez tök normális, szép állapotban van, látszik, hogy a tulajnak bőven elég volt a lóerő, nem száguldozásra kellett. Ennyit pedig szerintem simán megér.
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, örülnék ha egy ilyenem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!