Ha nagyobb sebességnél visszaváltok, az károsítja a motort?
Ezért nem kell túl nagy fordulatkülönbséggel visszaváltani.
Értelemszerűen 90-nél nem b@szom vissza a váltót 2.-ba azért, hogy motorfékezzek :)
29-esnek (elotted levo voltam): nem hogy 1, de tobb, akar meg 5-10 literes kulonbsegek is lehetnek a labadtol fuggoen. Autoja valogatja, a nagy motoros, foleg feltoltott autoknal lehet nagyon durva kulonbseget produkalni (pl.: varosban papasan tolva 10-11 liter, taposva, lampatol lampaig gyorsulva meg 20 felett).
Amit irtam ugy irtam, hogy egy atlag sofor egy atlag (kismotoros) autoval nem fog tul sok penzt sporolni a motorfekkel, mondjuk a tul sokat is ugy ertem, hogy ahhoz kepest nem sporol sokat amennyibe pl.: egy teletank, vagy egy uj teligumi szett vagy egy nagyszerviz kerul.
Nyilvan ettol fuggetlenul megeri, ha az ember nem epp elmenyautozik, hanem szamit a fogyasztas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!