Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50-es megengedett sebességnél...

50-es megengedett sebességnél miért mentek 45-el?

Figyelt kérdés
A legnagyobb halálom, amikor valaki 45-el megy, és csak és kizárólag azért, mert fél a büntetéstől. Nem azért, mert indokolja a forgalom, és a biztonság, hanem mert a büntetéstől fél! Még mindig nem fogták fel sokan, hogy 50-es táblánál 65-től büntetnek, ami óra szerint kb 68. Innentől kezdve NEM FOGNAK MEGBÜNTETNI, HA TE PONTOSAN 50-EL, NE ADJ ISTEN 55-EL MÉSZ! Sőt! Ha meglátsz egy trafit, akkor nem kell belelépni a fékbe dugókat,esetleg balesetet okozva ezzel. Ha nem hajtottál gyorsan, akkor fölösleges fékezni, ha meg igen, addigra úgyis lefényképeztek! Félreértés ne essék! Nem akarok senkit biztatni a gyorshajtásra, én csak azt szeretném, hogy ha a forgalmi, időjárási körülmények engedik, akkor ne autózzanak az emberek a 45-el, csak mert nem akarnak fizetni!
2011. okt. 26. 21:56
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Előre látom a válaszokat, hogy én barom azt akarom, hogy száguldozzanak az emberek, de NEM! Nem erről beszéltem, és ha még egyszer elolvasod, amit írtam, talán rájössz!
2011. okt. 26. 21:59
 2/37 anonim ***** válasza:

Asszem kedden , Sorin befelé belsősáv waresz 353(jobb tükör nélkül!!)49km/h,külsőben swift 50km/h, út szélén 70es tábla ..

B|_|zi ez mind, de ez van :)

2011. okt. 26. 22:06
 3/37 anonim ***** válasza:
38%
Ne mentegetőzz, tök normális a kérdésed. Én is azt látom, hogy az emberek nagy része béna és/vagy retteg. Én megszüntetném amúgy az összes sebességkorlátozó táblát. Nekem nincs rá szükségem, meg tudom ítélni, hogy egy adott minőségű úton az adott időben mennyivel menjek. Miért kell, hogy ezt valaki egy íróasztal mögül kőbe vésve előírja? Én sokat vezettem Dél-Olaszországban, ott fel se merülne egy ilyen kérdés. Ott is kint vannak ezek a süket táblák, de senki nem törődik velük, a rendőrök se, hacsak nem száguldozik valaki életveszélyesen. De hogy egy tábla miatt menne valaki lassan, olyat ott még nem láttam, nem hallottam. És mégis rendben van minden.
2011. okt. 26. 22:08
 4/37 anonim ***** válasza:
89%
Maximálisan egyetértek veled. Végre valaki, aki leírta...
2011. okt. 26. 22:09
 5/37 anonim ***** válasza:
50%

Közigazdasági bírság 65-től, de szabályértésért addig is megbüntethetnek 3.000-20.000 Ft-ig helyszíni bírsággal.

Kalibráltad az órádat? Ha igen, miért gondolod hogy mindenki másé is így mutat? Enyém bőven 70 fölött jár már 65-nél.

2011. okt. 26. 22:10
 6/37 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez mindenkinél eltérő, de ennél a sebességnél 3kmh-t gyakorlatilag minden óra siet. Direkt nem akartam sokat írni.
2011. okt. 26. 22:12
 7/37 anonim ***** válasza:
86%

Ha 50 a legmagasabb megengedett sebesség, akkor az azt jeleni, hogy legfeljebb otvennel szabad menni. Kevesebbel lehet, tobbel nem. Nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag 50-el lehet kozlekedni!

Én mint kezdo sofor tudok még egy másik választ is adni :) Én azért megyek 40 max 45-el a városban, mert még nincs annyi tapasztalatom, mit az évek-évtizedek óta jogosítvánnyal rendelkezo, nap mint nap autózó soforoknek. És mivel még picit hosszabb a reakció idom, azért inkább lassabban, de biztosan vezetek. Akármilyen "loser-nek" is gondolsz, inkább érek oda valahova 1 perccel késobb (a lassabb vezetés miatt), mintsem hogy 1 perc alatt veszítsem el az életemet csak azért, mert nem a képességeimhez mértem a sebességet, amivel haladok.

Tehát egyáltalán nem biztos, hogy a buntetés elkerulése az egyetlen ok, amiért nem a maximális megengedettel kozlekednek az emberek.

2011. okt. 26. 22:12
 8/37 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom, hogy töröljék el a sebességkorlátozást, hanem hogy az adott korlát felső határán majdnem mindig lehetne közlekedni.
2011. okt. 26. 22:14
 9/37 A kérdező kommentje:
Igen, és erre akartam kilyukadni kedves utolsó, hogy nem azzal van bajom, aki bizonyos biztonsági körülmények miatt megy lassan, hanem aki a büntetéstől félve megy 45-el. Menjél csak nyugodtan annyival, amíg így érzed biztonságosnak!
2011. okt. 26. 22:15
 10/37 anonim ***** válasza:
57%

Miért a 45 sokkal biztonságosabb mint az 50??Ha valaki kap jogsit akkor merjen már közlekedni is vagy menjen busszal!

Rengeteg a szerencsétlen pancser az utakon:-(((

2011. okt. 26. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!