Segítség, leszorított és belémjött, mit lehet tenni?
Segítségeteket kérném, mit lehet tenni az ügyben:
Szóval, ócsai vagyok, és már rég van egy 50-es Yamahám, kötelező rá van kötve, jogsim is van rá. Kb. 1 hónapja beszólt egy barom BMW-s, hogy megmondta, hogy többször ide ne jöjjek, ahol szoktam motorozni, mellesleg ott lakom (nem tudja), mert kiszáll és szétver. Leszartam, továbra is motoroztam, de mikor egyszer mentem az úton, egyszer csak valaki dudált, és elkezdett balról leszorítani az árokba, aztán belémjött oldalról, és kb. 30km/h val belelökött az árokba(30cm mélység). Én persze elvágódtam, motornak szinte semmi baja nem lett, csak kitört a sztender, viszont én alig tudtam hazamenni, mindenem fájt. Persze ez a kötssög továbbhajtott. Neki NEM volt rendszáma!!! Karom meghúzódot+fenekem tiszta horzsolás lett, és bevertem a fenékcsontom. Orvoshoz nem mentünk, nem nagy baj. A férfi arcát láttam, kb. 50 éves szkinhed. Félek, hogy megint ezt fogja csinálni. Mit lehet ez érdekben tenni?
Válaszokat köszi, de nem pontosan láttam az embert, a kocsit is csak pár mp-re azelőtt mikor beszólt, láttam, de hidegen hagyott és elfelejtettem. megpróbálok beszélni ezzel a szerencsétlennel, ha látom, ha nem jutunk közös pontra, feljelentés.
(És mellékesen szeretném kérdezni, hogy mit lehetne tenni, ha nincs se jogsi, se biztosítás? Egyébként van, csak pár hónapja, addig ezek nélkül motoroztam, és mi lett volna ha akkor szorít le, mikor se jogsim, se biztim nincs?)
Kedves 20:34!
Az elv jó, csak ebben a b@szott országban még én kerülnék hűvösre, ha megverném, ráadásul, ha lefújom a kocsiját tuti, ha meglát, már nem "beletessékel" az árokba, hanem esetleg kiszáll és véresre ver. Előszőr kommunikálni akarok vele, ha nem megy, feljelentem, plusz rádob egy lapáttal, hogy még rendszáma se volt... Vagy megkeresem hol lakik, és mondjuk kilyukasztom a kerekét stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!