Van itt kamionos v. teherautósofőr aki válaszolna nekem?
Figyelt kérdés
M0 80Km/h a megengedett, általában családdal megyek /pici gyerek/. Magyarázzátok már meg, hogy a kamionos, teherautós ha nyolcvannal megyek ugyan miért villog és dudál? Miért kényszerít arra hogy többel menjek csak azért mert neki nagyobb a kocsija nagyon siet és nem mehet ki a belső sávba? / Ez nem az első eset pedig nem vagyok egy lassú sofőr de nincs kedvem és pénzem gyorshajtani sem./2011. okt. 25. 21:00
31/35 anonim válasza:
Én azt kérdezném a kérdés írójától, hogy ha te nem végzed el a munkádatt ídőre, levonnak a fizetésedből? Mert a kamionostól levonnak ha nem ér ídőben célba. És a főnökét nem érdekli hogy azért késett mert NEKED visszamaradt gyermekkori félelmeid vannak ha az óra túlszalad a 80Km/órán.
32/35 A kérdező kommentje:
Most már más munkám van, kisteherautóval járok és képzeld levonnak a fizetésemből ha nem végzem el időre. Sőt ha belefutok egy traffipaxba azt is én fizetem. Na most legyél okos...
2012. aug. 22. 14:10
33/35 anonim válasza:
Ha sofőr vagy akkor meg miért kérdezel marhaságokat? Minden bizonnyal a kérdés feltevésekor is tudtad a választ......
34/35 anonim válasza:
Most hogy kicsit jobban visszaolvastam a hozzászólásokat, JOE viszi a pálmát! Te pedig nem sofőr vagy csak egy mazsola. A KRESZ-t megtanultad, de közlekedni azt nem. Itt nem az a lényeg hogy "te mehetsz 75-el, téged ne toljon senki". Az egész dolgot próbáld meg kicsit elvontabban kezelni. Amikor a közúton haladsz NEM KOCSIKÁZOL, hanem egy rendszer része leszel. Képzeld ha az ereidben egy két vörös vérsejt azt mondaná "Én nem akarok lépést tartani a többiekkel, majd mennek lassabban" te meg szépen megfulladsz mert nem kapsz oxigént. A forgalom tempóját folyamatosságát akadályozni sokkal nagyobb felelőtlenség és sokkal baleset veszélyesebb mint pár Km/ó-val túllépni a megengedett sebességet. Gondolkozz ezen.
35/35 Bajer válasza:
Nem vagyok ugyan kamionos, de több százezer km-t levezettem. Én a helyedben nagyon nyugodt maradnék ha dudálna, villogna, rám tolakodna a kamionos. Egyszerűen nem foglalkoznék vele. Ha 100 km-en csinálná ezt, akkor sem. Igaz, az én idegeim kötélből vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!