Bmw x5, audi q7, vagy porsche cayenne-t válasszam?
Figyelt kérdés
Ti melyiket ajánlanátok?2011. okt. 19. 20:27
11/20 anonim válasza:
Szerinted mennyi egy Cayenne-hez lengéscsillapító? :D
12/20 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem olcsó,de nem kell olyan gyakorisággal cserélni mint egy személyautónál,mivel jobban bírja a strapát.
2011. okt. 20. 09:15
13/20 anonim válasza:
hát nem hiszem, inkább pont fordítva
14/20 anonim válasza:
Egy 1991-es Peugeot 205-t hajtok, évi ~20.000 kilométeren, de 90%-ban vidéken, igen gyakran rossz utakon. 4 éve cseréltem legutóljára lengéscsillapítot. Köszöni szépen, semmi baja. Vezetni kéne megtanulni, meg a gödrös mellékutakon nem 90-el tépni és akkor nem kell kátyújárót venni.
15/20 anonim válasza:
Szerintem cserélgessed hetente.Én is így szoktam.Mikor megunom az egyik háttérképet,teszem a másikat. Én nem csak 3 közül válogatok,hanem többfajta autó közül.Nekem háttérképnek az Audi jön be a legjobban......
16/20 anonim válasza:
Ha lenne pénzed (mert nincs ) meg perszmég vársz 6,7 évet 17 éves korodig és akkor vehetsz amilyet akarsz! Én a Porsche cayenne-t ajánlom merthogy az a legmutatósabb ,legkényelmesebb, leggyorsabb... Ára nem olcsó 19millió forinttól elvihető az alap Cayenne (3.2 motor v6)
17/20 anonim válasza:
Csakis Porsche! Az a legjobb autómárka.
18/20 anonim válasza:
faternak volt régen egy audi q7 valami sline volt vagy mi városba 15 litert evvet az rengeteg... vegyél valami egyszerübett mert pl ha megjelensz egy porcheval tudják nagyképü gazdag... ha meg pl egy vw tiguan egy jómudoru ember (én véleményem)
19/20 anonim válasza:
Én a bmw x5-öst ajánlom igaz hogy nekünk 2012-es de szerintem majdnem ugyan olyan mint a régebbiek,nekem az tetszik benne hogy jó nagy bellül is meg a külseje is nagyon jó,a csomagtere is nagy meg kurv@ nagy egy kocsi :D 17/F
20/20 anonim válasza:
olcsón nagy luxus autót venni na az a tuti bukta ha sok pénzed van autóra bármelyik márkából tudsz garanciást venni használtan is pl volvo selekt veltautó stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!