Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket válasszam? (. )

Melyiket válasszam? (. )

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

23/N

2011. szept. 10. 18:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
2.
2011. szept. 10. 19:03
 2/19 anonim ***** válasza:
23 éves hölgynek Phaeton meg XF? Hmmm... Tulajdonképpen mire is kell autó magácskának? Csak mert míg mondjuk a Nissan Pathfinder az egy 7 személyes családi kisbuszra hajazó ízig-vérig terepjáró, addig a Jaguar mondjuk még diplomata-kocsinak is burzsuj, szinte már sofőrös kocsi. Arról nem is beszélve hogy példának okáért a Saab árából 3 Alfát lehetne venni. A Phaeton szervízköltségéből meg 3 Citroent fenntartani...úgyhogy nem értem a kérdést, de ha megtetszett nyerni a Lottó 5-öst akkor ne tessen luxusautót venni mert hamar rájönnek a szomszédok, úgyhogy Alfa 159, Citroen C5 vagy Nissan Pathfinder, ezeket az autókat legalább még lehet is használni a többivel ellentétben.
2011. szept. 10. 19:49
 3/19 anonim ***** válasza:

Én az Alfa 159-est venném, eléggé drága a fentartása de ha van rá fedezet akkor cserébe nagyon nagy élmény vezetni:)

Ha meg kevésbé,akkor vagy Phanteont venném vagy Saab-ot

Jaguar is nagyon tetszetős, de igazából neked kéne döntened ,szval azt ajánlom hogy próbáld ki őket, és ha van elég pénzed akkor válaszd azt amelyik a legjobban tetszik:)

2011. szept. 10. 19:49
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
olyat amiben van tolatóradar, sáv elhagyás jelző, gps és minden egyéb segédeszköz! a márka tökmind1
2011. szept. 10. 20:47
 5/19 anonim ***** válasza:
42%

Kedves 23/N! A kis f@szom nem kéne? 15 millás autót akarsz venni és itt kérdezed meg hogy mégis a 6 közül melyiket?

Jó nagy képed van...

2011. szept. 10. 22:43
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
de azé durva kis kategória különbségek vannak...xd
2011. szept. 10. 23:23
 7/19 A kérdező kommentje:
nem értem, hogy mi a baj a kérdéssel... ezek tetszenek és ezek közül akarok választani. Ennyi.
2011. szept. 10. 23:33
 8/19 anonim ***** válasza:

2. vagy 6.

És ha komoly a kérdés, sok örömet találj bennük!

2011. szept. 11. 00:36
 9/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ha tényleg 23/n vagy inkább innen egyet:

[link]

2011. szept. 11. 03:25
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem Saab, de ez csak személyes véleményt.

De ha ennyi pénzt szánsz autóra, akkor inkább érleld még a döntést és a saját véleményed alapján válassz.

2011. szept. 12. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!