Milyen kocsi legyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok ismét lenne 1 kérdésem milyen kis kocsi lenne jó nekem??? megmondom öszintén nincs jogsim autóra de csak a tanyánk körüli föld utakon járkálnék vele!!! föld útra milyen kocsi lenne a legjobb és kb 70-80e ki jön???2011. okt. 11. 20:57
11/18 A kérdező kommentje:
köszi itt néztem eddig is és nem nagyon találtam olyat ami nekem a legjobb lenne :( a skoda 120l-t néztem és azzal az a baj hogy nem tudom mennyire birja a földutazást :)
2011. okt. 12. 21:10
12/18 anonim válasza:
ajánlanék neked valami külföldről behozott jobbkormányos autót,bár szerintem még pótolnod kellene valamennyivel,mert ennyi pénzért nehézkes találni,sok sikert!
13/18 anonim válasza:
a golfok elég jok sztem földuton is mert nemistul alacsony de nemis magas sztem egyilyen nemrosz döntés...
14/18 A kérdező kommentje:
ucsó nagyon köszönöm szépen ez lesz az :) Imádlak :D
2011. okt. 14. 20:52
15/18 anonim válasza:
Csak nehogy egyszer az legyen, hogy összejöttök pár haverral, aztán kitaláljátok, hogy heccből rámentek közútra.. Gondolom valami 13-14 éves vagy. Csodálom, hogy szüleid ezt az egészet megengedik.
16/18 A kérdező kommentje:
dehogy is annyi eszem nekem is van és én 14 éves vagyok de kb 18 éves szinten vagyok :) nem fogunk rá menni nyugi de azért köszönöm hogy figyelmeztettél léccik hogy megszeretnétek óvni itt az embereket amit díjjazok :)
2011. okt. 15. 11:55
17/18 anonim válasza:
18/18 gergoap válasza:
Földútra vegyál egy Lada Nivát! Minden körülmények között elmegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!