Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsi legyen?

Milyen kocsi legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok ismét lenne 1 kérdésem milyen kis kocsi lenne jó nekem??? megmondom öszintén nincs jogsim autóra de csak a tanyánk körüli föld utakon járkálnék vele!!! föld útra milyen kocsi lenne a legjobb és kb 70-80e ki jön???
2011. okt. 11. 20:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A tanyátok körüli földút minek minősül? Magánút vagy közút? Ha utóbbi akkor neccesebb, de kérlek, legalább a közlekedési szabályokat tanuldd meg, ha már jogsit nem teszel (ezt a kérdéstől függetlenül). A kérdésre meg azt tudom mondani hogy ennyiért azt ami megtetszik és alkalmas a célra, épp autót úgysem fogsz találni ami sokáig bírná.
2011. okt. 11. 21:00
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy nem baromkodtad el a kérdésem :) Magánút :) És tudom a kreszt mert most tettem le a kismotor jogsit :)
2011. okt. 11. 21:11
 3/18 A kérdező kommentje:
És még annyit hozzá téve hogy a föld út soha nem traktor nyomos mert mindig megcsinálom tárcsával végig megyek rajta és utána letaposttatom!! nem tudom milyen kocsi lenne a megfelelő de kérném erre a segitségeteket :)
2011. okt. 11. 21:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Ütni-vágni, amit könnyű szerelni is, valami régi vas. Trabi, Lada, Golf I-II., ilyesmik.
2011. okt. 11. 23:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Csak te használnád a kocsit, vagy más is? Mert ugye ha csak te a tanya körül akkor ne vegyél okmányos autót, vagy vonasdd ki a forgalomból. Elég ha valami eldöcög, de teljesen értelmetlen fizetni rá az illetékeket ha nem is használod közúton.
2011. okt. 11. 23:25
 6/18 anonim ***** válasza:

Ha tanyán mész csak, akkor bármi jó. Lényeg: okmányok nélküli.

Én nyáron vettem egy Seat Marbellát tipp-topp állapotban 45ezerért. Egyszerű mint a faék, nem eszik, nincs vele baj.

2011. okt. 12. 06:50
 7/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat de van 1-2 gond a trabantból nem látok mi ugyan is kisnövésű vagyok :( ladát azért nem akarok venni mert nagyapám ladával vesztette az életét!!! tudom és én is okmányok nélküli kocsit gondoltam :) engem ami érdekelt az a daewoo tico elég jó kis kocsi keveset eszik és még a magasságomhoz is jó :)
2011. okt. 12. 09:48
 8/18 A kérdező kommentje:
és viszont még azt mondom hogy azért szeretnék kocsit mert gyakran van olyan hogy hawer mondja hogy gyerünk el valahova és mivel a motoron nem vihetem el igy nem viszem és ezért szeretnék kocsit sztem 4 személyes megtenné
2011. okt. 12. 09:58
 9/18 A kérdező kommentje:
és légyszives próbáljatok már meg keresni nekem kocsit mert 1 napig nem leszek gépközelben :) előre is köszi :)1-2 linket küldhetnétek hogy milyen kocsit találtatok :) és jásznagykunszolnok megyében kéne az jó lenne :)
2011. okt. 12. 10:47
 10/18 anonim ***** válasza:
www.hasznaltauto.hu itt nézz körül
2011. okt. 12. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!