Új kocsi kéne, de mégis melyik legyen?
Figyelt kérdés
sokat gondolkoztam hogy milyen kocsi kéne..
legyen gyors.. legyen tekintélye.. de mégis több személyes(ne csak 2)
amire sikerült leszűkítenem:
Maserati Grandturismo
Bentley Continental GT
Nissan GTR
szerencsére sikerült kipróbálnom mind a hármat de nem tudok dönteni.. mindegyik elég gyors, kényelmes, és szerintem kinézetre sem csúnya..
2011. febr. 24. 21:33
1/14 bp1985 válasza:
Akinek ilyen autóra telik, az nem gyk-n kérdez, hanem eldönti. De matchboxba mindegy, amelyik jobban ki van dolgozva.
2/14 anonim válasza:
Vegyél egy Swiftet, az autóra szánt maradék pénzt pedig ajánldd fel karitatív célokra.
3/14 A kérdező kommentje:
nemértem az összefüggést..
de igen úgyis én döntök csak kíváncsi voltam hogy ki melyik kocsira lenne a legirigyebb.. :)
2011. febr. 24. 21:46
4/14 anonim válasza:
igen rájöttünk volna magunktól is h fake kérdés kár volt elárulnod :D
amugy nekem a luxus jobban bejön tehát bentley-t választanám
5/14 anonim válasza:
Én a Maseratit választanám,rettentő jól néz ki
7/14 A kérdező kommentje:
nemrosz kocsi az se de sajna még azzal nem volt szerencsém
és én inkább valami sportosabbat akarok vagyis a 2 ajtó az kell több fölös..:)
2011. febr. 25. 12:54
9/14 anonim válasza:
A Continental GT árán már Ferrarit/ Lamborghinit is lehet kapni, én inkább azokat venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!