Belevágjak egy autóhitelbe?
El szeretném adni az autómat,ami egy Ford Puma...tekintve,hogy sportautó,12 éves és több,mint 130 000 km van benne,nem nagyon volt érdeklődő, így hát úgy döntöttem beszámíttatom egy másik autóba. Ezzel csak az a gond,h kapnék kb 5-600 000ret érte, azonfelül 600 000 Ft-om van,hogy autót vegyek. 1-1 200 000 körül tudnék egy használt autót venni,ami alighanem a csöbörből vödörbe klasszikus esete lenne.
A napokban viszont totálisan beleszerelmesedtem az új Kia Rioba (teszt és kép itt [link]
Nos ,a kérdésem a következő. Bele merjek-e vágni a mai világban egy hitelre? Fontos szempont, hogy egy vadi új autó lenne alattam, a 7 év teljes körű garancia megintcsak magáért beszél. Havi 50-60ezres törlesztőt simán be tudnék vállalni,ha leszámolom az önerőt kb 2 milliót kellene hitelként felvennem.
Ti mit tennétek a helyemben?
(Elnézést a szóf*sásért, de igyekeztem minél részletesebb lenni, hogy átláthatóbb legyen a helyzetem :) )
Nő vagyok, de jelenleg Pumám van, szóval inkább megtartanám,minthogy vegyek egy szinte ugyanolyat .. :)
A főbb szempontok, h kis autó legyen, keveset fogyasszon, és ne legyen öregebb 2005ösnél..Az meg külön jó,ha azért van benne egy kis erő is...
De így már el is tértünk a kérdéstől,a használt autókat már kívülről tudom,hónapok óta keresgélem a megfelelőt..
Eléggé beleéltem magam ebbe a Rioba, de igazatok van,nem kellene belevágnom :(
Még egyszer köszönöm mindenkinek:)
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:16
Miért miről szól? Pár szót írnál róla, hadd okuljunk!
Köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!