Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szimeringet hol keressem a...

Szimeringet hol keressem a simson 51 be?

Figyelt kérdés
folyik az olaj vagy a benzin alul
2011. szept. 10. 13:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De neked most komolyan annyi a problémád, hogy a biztonság kedvéért dupla tömítést javasoltam? Inkább rakok bele duplán meg lekenem tömítőanyaggal, minthogy összerakom, és folyna belőle az olaj, és újra szedhetném szét. Nem biztos, hogy szükségszerű lenne, de egyrészt ez pár száz forintos dolog, és ha így megcsinálod biztos nem fog folyatni... Lehet amúgy sem folyna, de így biztos nem.

A hengerfejhez meg azért nem raktak tömítést, mert egyrészt a papír elégett volna, ha meg valami fémet tesznek akkor meg szerintem jobban is folyna belőle az olaj. Nekem a hengerfejtől nem folyik, hanem a kipufogótól lesz olajos, de azzal nem tudok mit kezdeni, mert ha jobban meghúzom a csavart megszabom a menetet. Az meg, hogy vékony rétegben olajos a hengerfej engem nem zavar mert azt, csak az látja aki direkt azt nézi.

Utolsó mondatodra reagálva: Én sem azt mondtam, hogy csak kívülről csili-vili, mert azt is leírtam, hogy motorikusan is tökéletes.

2011. szept. 11. 12:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, az. Ha jól megtépi a csavarokat, akkor szépen el tud deformálódni a blokkfél, mivel aluminium, az meg nem valami kemény anyag. 1 tömítés, 2 oldalt vékony paszta és kész. De paszta is csak akkor kell, ha tényleg végtelenül szar a tömítőfelület.
2011. szept. 11. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!