Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A céges vagy a saját tulajdonú...

A céges vagy a saját tulajdonú autó a menőbb?

Figyelt kérdés

Kapsz saját használatra egy 10 milliós autót a cégtől, ami azt jelenti, hogy magas beosztásban dolgozol tehát az Élet császára vagy.

A másik eset, hogy te veszed meg saját magadnak, mert annyira tele vagy lóvéval.

Melyik esetben számítasz nagyobb királynak?

2011. szept. 7. 13:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
14:05 Ja, mert te biztos eladományozod iskoláknak a fizetésed. Azért ne legyünk álszentek már...
2011. szept. 8. 09:03
 12/13 anonim válasza:
:) Nem, nem adományozom iskoláknak. Kutyaotthonnak vásárolok rendszeresen élelmet. És nem az egész fizetésem, hanem azt amit nélkülözni tudok. És az előző mondandómmal csak annyit akartam közölni, hogy nincs gond azzal, ha valakinek sok pénze van, de ez akkor is szánalmas kérdés, "hogy melyik a királyabb?" No, mindegy, látom itt mindnyájatoknak egyre jár az agyatok. Én mondom, nagy királyok vagytok! Grat!
2011. szept. 8. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Kikérem magamnak az általánosítást.

Véleményt nyilvánítunk és kicsit sem sablonosan.

(LS600-ast írtam)

Mindenki akkora király amekkorának a tükör előtt érzi magát.

Szomorú.hogy kicsiny hazánk rabló társadalmában az eredményességi mutató a javak felhalmozása lett - de ez van.

Mindentől függetlenül azonban a külszín és a belbecs erős párhuzamot vonnak,akkor is ha színház az egész világ.

Szerinted az a k"királysági mutató" ha hasznos dolgokra költesz??

No és kinek mi számít annak gyarlóságunkban??

Tudod te mennyire kifordít önmagából MINDENKIT pár száz milla?

Dehogy tudod csak gondolod - és rosszul.

Mert téged biztosan nem,ugye?! Miként számtalanszor láttam,hallottam,megtapasztaltam a leírtakat,mikor a szürke,alázatos kis egérből igazi "gizdaféreg" lett valaki egy örökség,nyeremény,bűncselekmény vagy sikeres üzleti vállalkozás után !

Lehetsz boldog ember 36m2-es panelban Trabanttal is de ott valami sántít,ha más nem akkor az igényesség és az értékítélet.

Én speciel a kutyás szösszenetedet tartom pusztán szövegnek,a "kutyaotthon" és "élelem" szavak okán (is) erősen vetítésszagú,igazi "arcoskodás".

Olyasmi mint a közösségi portálokon szereplő ismerősök akik megosztanak mindenféle talált kutyás-macskás sztorit,szörnyülködve,sajnálkozva,felháborodva aztán ha konkrétum van,lapítanak mint sz&r a fűben.

Miként ez történt legutóbb mikor a meglévő 5 kutyám mellé (mekkora királyság ez is apám!) ideiglenesen befogadtam valaki által Szeged mellett talált 4 (!) kuvasz kislányt.

Három már szerető gazdánál van,kéred a negyediket?!

Vagy csak kísérjelek el a legközelebbi fizudnál egy zsák kutyakajával a hónom alatt kedvenc menhelyedig?

Na most légy király te is,ne csak Hang.

:p)

2011. szept. 9. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!