A céges vagy a saját tulajdonú autó a menőbb?
Kapsz saját használatra egy 10 milliós autót a cégtől, ami azt jelenti, hogy magas beosztásban dolgozol tehát az Élet császára vagy.
A másik eset, hogy te veszed meg saját magadnak, mert annyira tele vagy lóvéval.
Melyik esetben számítasz nagyobb királynak?
Utolsó:
Kikérem magamnak az általánosítást.
Véleményt nyilvánítunk és kicsit sem sablonosan.
(LS600-ast írtam)
Mindenki akkora király amekkorának a tükör előtt érzi magát.
Szomorú.hogy kicsiny hazánk rabló társadalmában az eredményességi mutató a javak felhalmozása lett - de ez van.
Mindentől függetlenül azonban a külszín és a belbecs erős párhuzamot vonnak,akkor is ha színház az egész világ.
Szerinted az a k"királysági mutató" ha hasznos dolgokra költesz??
No és kinek mi számít annak gyarlóságunkban??
Tudod te mennyire kifordít önmagából MINDENKIT pár száz milla?
Dehogy tudod csak gondolod - és rosszul.
Mert téged biztosan nem,ugye?! Miként számtalanszor láttam,hallottam,megtapasztaltam a leírtakat,mikor a szürke,alázatos kis egérből igazi "gizdaféreg" lett valaki egy örökség,nyeremény,bűncselekmény vagy sikeres üzleti vállalkozás után !
Lehetsz boldog ember 36m2-es panelban Trabanttal is de ott valami sántít,ha más nem akkor az igényesség és az értékítélet.
Én speciel a kutyás szösszenetedet tartom pusztán szövegnek,a "kutyaotthon" és "élelem" szavak okán (is) erősen vetítésszagú,igazi "arcoskodás".
Olyasmi mint a közösségi portálokon szereplő ismerősök akik megosztanak mindenféle talált kutyás-macskás sztorit,szörnyülködve,sajnálkozva,felháborodva aztán ha konkrétum van,lapítanak mint sz&r a fűben.
Miként ez történt legutóbb mikor a meglévő 5 kutyám mellé (mekkora királyság ez is apám!) ideiglenesen befogadtam valaki által Szeged mellett talált 4 (!) kuvasz kislányt.
Három már szerető gazdánál van,kéred a negyediket?!
Vagy csak kísérjelek el a legközelebbi fizudnál egy zsák kutyakajával a hónom alatt kedvenc menhelyedig?
Na most légy király te is,ne csak Hang.
:p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!