A céges vagy a saját tulajdonú autó a menőbb?
Kapsz saját használatra egy 10 milliós autót a cégtől, ami azt jelenti, hogy magas beosztásban dolgozol tehát az Élet császára vagy.
A másik eset, hogy te veszed meg saját magadnak, mert annyira tele vagy lóvéval.
Melyik esetben számítasz nagyobb királynak?
Ha 10 millás autót kapsz a cégtől, akkor a cégnél már tényleg vagy valaki. Csakhogy ez sokkal inkább jár együtt azzal az én megfigyelésem szerint, hogy munkamániás vagy, az egész életedet a munkád uralja, családod vagy nincs, vagy csak ritkán lát; mintsem azzal, hogy az élet császára lennél. Ha viszont a cégnél nem vezető beosztású vagy, hanem gazdag tulajdonos, akkor lehet akár Bugatti Veyron-od* is, ha elég nagy a céged és sokat tejel minden évben. Ezen egy picit érdemes elgondolkodni. Talán már válaszoltam is közben a kérdésedre?
*-ami csak 2 millás kocsi. Igaz, az USD-ben értendő. :P
2. ???!!! :D Bár ha 10milkás céges kocsit kapsz akkor biztos magas fizut
Egyébként ha a céges kocsit otthoni célokra is használhatod, és nincs rajta semmi matrica, hogy milyen cég akkor is nagy király vagy ;) :D
Mindenképp saját autó a királyság,nem holmi céges (bérelt,kölcsön,lízingelt).
A 10 millás Mondeós meg inkább csak sóher mert aki 15-20 éves 750-es BMW-t vagy 600-as Mercedest tart fenn az penge hozzá képest.Mert havi min. fél millát költ kocsira.
Mellesleg egy királyhoz való CL 63 vagy LS 600 20 milla - 3 évesen is...
Utóbbiaktól nem csak annak LÁTSZOL ami vagy hanem ÉRZED is. Nagy különbség!
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!