Hozzáértők, melyik autót válasszam, link?
Szüleimtől fogom kapni, de nem tudok dönteni, pláne, hogy én műszakilag annyira nem vagyok a toppon. Még mielőtt nekem estek, nem azért kapom, mert elfingottam magam. Annál sokkal többrétűbb a dolog.:)
Mondjuk most a vw-t elég sokan szidják, és ahogy látom eléggé lecsúszott a ranglistán!
Ezt a két autót választottuk, de szívesen meghallgatok más tanácsot is, másfajta autóról.
24N
"Nem mindegy hogy ki veszi neki az autót?" - Nagyon nem. Sko tényező miatt.
"Ne legyetek már ennyire rosszindulatúak" - Legkevésbé sem vagyok.
"meg féltékenyek," - az sem vagyok.
"köze nincs a kérdés témájához." - De, mert a fent tartás sok költségén tényezőjén túl is számos kérdésben számít, hogy a párja vagy (az öröké) a szülei veszik neki.
és engem nem érdekel, hogy ki mennyit költ a gyermeke, erre szokta anyum mondani: "Engem a más nem érdekel"
Ők szánnak rá ennyit, amiért életem végéig hálás is leszek nekik. De csak mellékesen jegyezném meg: nem sok köze van senkinek sem a pénztárcánkhoz
Hát én is ezt írtam.
És tudod a párkapcsolatot jobb befolyásolják ezek a nagyobb kiadások. ÉS csak remények szerint biztos ott az együtt lét tartóssága.
Nálunk hiába nagy családosok a szüleim, nincs irigység.
Mi lett végül? - És sok örömöt benne, és baleset ments vezetést!
Ha nem akarod ki írni a választott autó típusát. Írj privit! ;)
Az jó, használd egészséggel és óvatosan az utakon:) x2
(És kívánom, nehogy irigy legyen rád a párod!)
Ááá nem ilyenről nálunk szó sincs! Sőt, majdnemhogy jobban örül neki, mint én:P
Meg hát ő sem teljesen önerőből fogja megvenni az új kocsit, javarészt a szülei fizetik, mivel még egyetemre jár, nincs saját keresete, úgysem tudná teljesen magának finanszírozni! És köszi még egyszer, nagyon fogok rá vigyázni, gondolhatod!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!