Hozzáértők, melyik autót válasszam, link?
Szüleimtől fogom kapni, de nem tudok dönteni, pláne, hogy én műszakilag annyira nem vagyok a toppon. Még mielőtt nekem estek, nem azért kapom, mert elfingottam magam. Annál sokkal többrétűbb a dolog.:)
Mondjuk most a vw-t elég sokan szidják, és ahogy látom eléggé lecsúszott a ranglistán!
Ezt a két autót választottuk, de szívesen meghallgatok más tanácsot is, másfajta autóról.
24N
A Renault az Opel van versenyben a minőség terén. Fej fej mellett.
A Renault nem sz@r PSA (Citroen és Peugeot), és nem gyönyörű szépségeket gyárt borzalmas minőségben.
Az Opel meg sehol nem német minőség.
Hát nem tudom milyen képről van itt szó. De én megnéznélek. ;)
Amúgy nem bántás. Sőt.
De van egy érzésem hogy ezt az autót nem a szüleid, hanem egy jó fej pasi veszi neked.
De ha így van, mindjárt más ajánlok neked. Mármint autót. ;)
A szüleidnek megtakarítók, a pasinál csak túlzásba nem viszem. ;)
Volkswagen Eos??? Ez nem fér bele, akkor lenne egy kupé-kabrió. Nem hiszem hogy nem szeretnél egy teljes értékű kupét és kabrió egyben.
Ez nem fér bele? Akkor lenne egy kupé-kabrió.
Amúgy a RS-nél még olcsóbb is.
Jajj dehogy a párom veszi, szó sincs erről, el sem fogadnám soha. Még ő is egyetemre jár nincs saját keresete.
A szüleimtől kapom.
őőő, azért ne becsülj alá vezetés terén, attól, mert nő vagyok...!:D
De amúgy igazad van, nem kell nekem az RS, egyáltalán nincs rá szükségem.
Az még érdekelne, hogy valaki írta, hogy a páromtól kapnám az autót. Mégis miből következtettél erre?:) Miért olyan hihetetlen, hogy a szüleim finanszírozzák?
"Amúgy nem bántás. Sőt.
De van egy érzésem hogy ezt az autót nem a szüleid, hanem egy jó fej pasi veszi neked.
Ezt a választ te írtad."
Mert legalább tízszer gyakoribb eset.
Első autónak amúgy is a milliárdosék is gyakran csak vagy négy millát pengetnek ki a gyerkőcnek.
Nem mindegy hogy ki veszi neki az autót? Ne legyetek már ennyire rosszindulatúak meg féltékenyek, köze nincs a kérdés témájához.
Egyébként a Siroccot vedd, mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!