Hozzáértők, melyik autót válasszam, link?
Szüleimtől fogom kapni, de nem tudok dönteni, pláne, hogy én műszakilag annyira nem vagyok a toppon. Még mielőtt nekem estek, nem azért kapom, mert elfingottam magam. Annál sokkal többrétűbb a dolog.:)
Mondjuk most a vw-t elég sokan szidják, és ahogy látom eléggé lecsúszott a ranglistán!
Ezt a két autót választottuk, de szívesen meghallgatok más tanácsot is, másfajta autóról.
24N
és mit gondoltok arról, hogy mostanában szidják a vw-t? Vagy ez csak egyes típusokra vonatkozik?
Nekem nagyon tetszik a Honda is, de valahogy mégis a scirocco felé húz a szívem:)
Én se tudnék dönteni.. Honda is jó, nekem praktikusabb lenne, mert több ajtó... VW is jó nekünk a VW csoportos autókkal nem volt igazán bajunk.
Attól függ mire akarod használni :) Nekem mondjuk ezen az áron inkább egy Skoda Superb kellne (abból is inkább kombi :))
De jó neked hogy egy öt milliós autót kapsz ajándékba. ;)
Amúgy a VW problémák. Az autó elektronikák az összes nagy gyárnál 1995 és 2002 közt sok bajt okoztak. Mennél megbízhatóbb előtte a márka, annál nagyobb volt a presztízs veszteség.
Hirtelen nagy tömegű új technológia jelent meg az autó iparban mint az adathordozó üvegszál és központi komputer. Hát ezek egy hét éves tapasztalt után kerültek helyükre és a forrtak ki az alkalmazásuk.
Elnézést ha untatlak volna!
Ami amúgy tény hogy a VW kezd a BMW színvonalára süllyedni. ;) És ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!