Milyen autót nézzek elsősorban? Hozzáértők? Feltételek lent
Ezért az árért, főleg kisautót, már kapsz jót.
Ennyi pénzért még csak benzinest vennék a helyedben, max 1.4-1.5 motorral, ha megtanulsz jól vezetni, keveset eszik.
A típust az ízlésedre bízom, én japánt vennék, de biztos lesz 10 másik, aki németet ajánl. Vedd, amelyik szimpatikusabb.
62%:
kár volt a Bravo-t írnod, ezen az oldalon az olasz autókkal csak az ellenérzés van, és garantáltan lesz vagy 3 kisgyerek, aki "hallotta, hogy apuci barátjának a feneségének a munkatársának" fiatja van, és az milyen szar, meg mindig beszarik. meg egyébként is, ha olasz, akkor legalább ferrari, tudod. csak a német autó az autó, a többi hígfos. abból is a bayer motor cég terméke a jó. Fiat, édes istenem, EZEN AZ OLDALON???? itt a kisgyerekek, meg az önképzett 15 éves autószerelők szerint szar az összes olasz, meg az összes rancia autó is. sőt, nekik már 20-30 olasz, francia autójuk volt, és az összes trágya, hulladék, mert mindig megadta magát mindegyik. állandóan csak szereli kell őket, nem érnek lószart sem. csak a BMW az a jó, meg a megbízható, meg olcsó hozzá az alkatrész.
Egy megbízható-Brava tulaj.
@15:16
A 2.0 kicsit túlzás szerintem, a többletsúlyra gondolok. Bár mehet, mint a disznó. :) De akkor meg nem frissjogsisnak való.
@15:44
Örülj, hogy ilyen szerencsés voltál a Bravaddal. Különben meg kár volt felháborodnod a semmin.
Nem, nekem sem volt 20-30 francia vagy olasz autóm, legalább annyit vezettem. Nyugtasson meg, én a németektől sem vagyok elszállva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!