Csajok mit gondoltok erről az autóról?
Kedden megyek a kocsiért, megmondom őszintén nagyon régóta bmw fun vagyok :D ez az első őka,hogy ezt a kocsit vettem meg,másrészt viszont engem az is érdekel,hogy mennyire lehet vele csajozni,igazából nem érdekel,hogy ez valaki elítéli vagy sem :D
én kiváncsi lennék rá,hogy nektek mennyire tetszik ?
ja egyébként 22 vagyok :D
Nemtudom olvastad e,de írtam,hogy apámnak kamionos cége, én ebből nem vonnék le olyan következtetést,hogy a 6.on fogok bérelni egy "konyhát"
Már most saját lakásom van barátom ;)
Én ezzel nem vágnék fel,nem is vágok fel vele,sok haverom nem is tudja,hogy van lakásom,csak a te szerencsétlen hozzászólásodra muszáj volt reagálnom ...
Nemtudom az irigység szólt e belőled,vagy csak simán idióta vagy ...
Te új tag vagy itt kérdező, hogy ezen meglepődsz?
Ha lakása és autója van valakinek az már biztosan egy beképzelt féreg..
Nem tudom olvastad-e, írtam h nem olvastam írták-e. Nem tudom miért következtettél arra, hogy ha nem olvastam el a hozzászólásokat, akkor a te hsz-ed igen. Tök mind1.
Am meg jó. Azt csinálsz amit akarsz. A legkevésbé se érdekel egy anonim BMW-vel csajozós élete. Ahogy az se, h idiótának tartasz, vagy bárminek.
Részemről lezárva.
Otthon lakom még,ezért is írtam,hogy sok haverom aztsem tudja,hogy van lakásom ... Egyébként igen jól keresnek a kamionosok ( nettó 3k+ )
Egyébként bármilyen meglepő, igen többet kapok mint a többi beosztott, mivel más feladatokat is ellátok a cég irányitásában, de gondolom ha te apádnak lenne akkor természtesnek vennéd ha te is ugyanannyi pénzt kapnál ..
Dehogy keresnek ilyen jól.
Le is írta a kérdező: Apjának van kamionos cége. Ő nyilván jól keres vele és vett neki autót, lakást...
Mondom, hogy kevesebbet is keres - normál esetben.
C+E kategóriás tehergép + pótkocsi jogsija legpozitívabb esetben 18 évesen, D-t meg 21 évesen szerezhet.
4 év alatt önerőből nem keres meg egy kamionos egy lakásra valót. A kocsi az csak hab a tortán, bár ha nem tévedek nagyot akkor ez egy régi 3-as, ilyet már 8 kiló körül lehet fogni egyet. Na azt simán megvehette a fizetéséből is.
ezzel akarsz csajozni? hát ez a kocsi nem akkora durranás, 10 éves kocsi
egyébként nem 300at keresnek a kamionosok, inkább olyan 200-250 körül, és ha órabérbe néznénk, akkor nem is olyan sok az.
a másik pedig az, hogy a saját pénzedből veszed a kaját, szóval a fizetésedből elviszel kb 30-50ezret
bár igaz, hogy az ember ezt a kocsit önerőből is megtudná szerezni, de kétlem hogy a 10 kilós jogsi árat saját zsebből fizetné a tag, de lényegtelen annyira nem érdekel, hogy csak na
inkább az a gáz, hogy egy vállalkozó fia 10 éves kocsit vesz, valami újabb helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!