Csajok mit gondoltok erről az autóról?
Kedden megyek a kocsiért, megmondom őszintén nagyon régóta bmw fun vagyok :D ez az első őka,hogy ezt a kocsit vettem meg,másrészt viszont engem az is érdekel,hogy mennyire lehet vele csajozni,igazából nem érdekel,hogy ez valaki elítéli vagy sem :D
én kiváncsi lennék rá,hogy nektek mennyire tetszik ?
ja egyébként 22 vagyok :D
Hm, nekem bejön. Nagyon is. De ha normális csajt akarsz, akkor ne a kocsiddal hódíts... De ha az elkényeztetett plázacicákra hajtasz... Akkor adj rá gázt! :P :D
18/l
Igazán szép autó :) Nekem az tetszik benne, hogy van ízlésed.
Ezzel nem lehet csajozni,ribancozni viszont igen. :) A normális lányok nem a kocsidért fognak szeretni. :)
Ja és ne ribancozz le minden nőt helyből, aki megnézi, mert én sem vagyok ribanc, mégis megnézem a jó kocsikat, mert nagyon szeretem az autókat.
Múltkor dugó volt az M5-ösön és egy Lexus állt mellettem.
Esküszöm nem zavart a dugó olyan jól elbámészkodtam :)
22/N
egy csomó hülye libát megfektethetsz vele. ha erre kellenek, akkor jó választás.
am szép kocsi...
am a legelső oka hogy ezt vetted meg, hogy 22 évesen nemtudod értékelni a pénzt, hogy mennyi melóval jár eljutni odáig, hogy ezt neked kifizessék. mert hogy 22 évesen még nem dolgoztál annyit, hogy ezt önerőből előteremtsed, az egész biztos...
Honnan tudod mennyit dolgozik 22 évesen????
Bőven lehet vállalkozó 18 éves kora óta.
Van, akinek van érzéke az üzlethez, vagy lehet hogy diplomás és 1 éves munkaviszonya van. Abból is meg tudta venni.
őő gondolom bmw fan és nem "bmw fun" vagy. nem igaz? :D
amúgy nincs bajom a kocsival. :)
nekem sem tetszik, BMW-hez képest igen csúnya, ha már nagyon BMW, akkor az E60-s feketében, de nekem a Chrysler a szívem csücske, na nála már a tangám is repül
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!