Milyen motorkerékpár lenne az ideális?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és úgy döntöttem elkezdek motorozni. a jogosítvány megszerzéséhez nemsokára hozzákezdem, de nem tudom ha sikeresen átmentem hogyan tovább? sportmotort szeretnék, olyat ami nem lassú, de nem ütközik törvénybe a használata (tudtommal 50 köbcenti vagy csak az alatti lehet) amit eddig így kinéztem az egy yamaha tzr 50, de szívesen meghallgatnék más javaslatokat is. tisztes, nem beszólogatós válaszokat szeretnék ha nem gond2011. aug. 19. 22:24
21/24 anonim válasza:
hát 50köbcentisért büdös életbe nem adnék még 200ezret sem. Most megveszed 700ezerért használod vagy 2-3 évig aztán akkor meg eladod jobb esetben 300ért. Én nem szeretek ennyit bukni semmin. Inkább egy jó állapotú régebbi gépet vennél arra a 2-3 évre aztán a sok pénzt inkább A1 vagy valamilyen nagymotor jogsira költenéd meg egy rendes motorra.
22/24 A kérdező kommentje:
a motrot használtan venném, mert így nem 700 hanem csak 300 :/ és a yamaha tudtommal egy nagyon jó és megbízható márka
2011. aug. 21. 14:46
23/24 anonim válasza:
elébb még azt írtad akciósan 700ezer.... na mindegy. yamaha :) nekem is az volt a mostani suzuki előtt
24/24 A kérdező kommentje:
használtan lenne 350-be. boltban akciósan 700 vagy 800, akció nélkül meg kb 1milla
2011. aug. 23. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!