Melyik Simson lenne ideális?
Figyelt kérdés
15/f vagyok városban ide oda szaladgálni hobbi szinten melyik simot ajánljátok? (érveket és ellenérveket kérnék)
S51es(ugye 4sebességes) vagy SR51 es(szintén 4sebességes)
simson ajánljátok..léynegében nemsok különbséget érzékelek..a váltó különbözik tisztában vagyokvele..ezen kivül ki mit tud írni róluk?
2011. okt. 14. 14:38
2/16 anonim válasza:
Szerintem a sima S51 et vegyed! Nagyobb a kereke jobban viseli az úthibákat!
4/16 anonim válasza:
A robogónak viszont van csomagtartója. Ha nem akarsz táskát hordani a hátadon, vagy a középdobozba pakolni, akkor SR50.
5/16 anonim válasza:
S51-et vegyed. Esetleg Star? Valamiért most jobban tetszenek mint mikor megvettük az első Simsonomat :D
6/16 anonim válasza:
ide oda szaladgálni szeretnél ,akkor simó(na ezt azért írtam mert alkatrészért sokat fogsz szaladgálni) ,ha motorozni akkor valami újabbat nézzél!!!
8/16 A kérdező kommentje:
sztem a simson igenis motor:)
bar vannak szép robogokis de aznemolyan stilusos...egy simson mégis csakegy simson nemtudom megmagyarazni debeléjük szerettem..
2011. okt. 14. 23:53
9/16 A kérdező kommentje:
amugy STAR? hat fiygelj vegülis bajnemlenne vele csak nemtetszik:\ de a turbohűtése az elönyös:) föleg nyáron..:D
2011. okt. 14. 23:54
10/16 anonim válasza:
Én a Simson s51-et ajánlom. Erre a típusra építették ezután az újabb típusokat. Fellelhető 3, illetve 4 sebességes váltóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!