Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Simson lenne ideális?

Melyik Simson lenne ideális?

Figyelt kérdés

15/f vagyok városban ide oda szaladgálni hobbi szinten melyik simot ajánljátok? (érveket és ellenérveket kérnék)

S51es(ugye 4sebességes) vagy SR51 es(szintén 4sebességes)

simson ajánljátok..léynegében nemsok különbséget érzékelek..a váltó különbözik tisztában vagyokvele..ezen kivül ki mit tud írni róluk?

2011. okt. 14. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Star nagyon jó motor, megállta a helyét a városban is, de nem ma. Én az S51-el félve megyek Pécsre, mert így se mindig tudom tartani a forgalom sebességét, pedig az utazó 50-60 körül van. A Star meg jó ha elmegy 50-et utazónak.
2011. okt. 15. 09:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Mégvalami: Ha már ilyesmit veszel, akkor a Schwalbe, mert azt gyártották a turbóhűtéses blokkal, és s51 blokkal is. Az s51 blokkos jobban megy!
2011. okt. 15. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:
én olyat nem mondtam ,hogy a simó nem motor de ezt már nem szabad meg venni mert nincsen hozzá gyári alkatrész és normálisan nem lehet javítani!!!! ha mocizni akarsz akkor valami fiatal modern motort vegyél , ha javítgatni akkor simót !!!40/F
2011. okt. 15. 10:15
 14/16 anonim ***** válasza:
ja bocsi el tévedtem de azt tudom ,hogy mind a kettő simi , de ezek alapján is csak azt lehet javasolni a motorosunknak ,hogy az egyik sza r a másik meg megint csak sza r!!nem szabad szimszont venni!!!!
2011. okt. 15. 19:50
 15/16 anonim ***** válasza:
A fejed a szar :)
2011. okt. 15. 20:13
 16/16 A kérdező kommentje:
nemtom tisztában vagy e vele hogy egy kb 30éves motorrol beszélsz...és még mindig nemkevés fut az utakon..hajolmegvan csinálva akkor igenis ugyvélekedem hogy lehet velük motorozni...nézzél meg 30év mulva egykét kinai robogot azt azzal motorozzál..(álmodba)
2011. okt. 16. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!