Milyen motorkerékpár lenne az ideális?
Velem ez úgy szokott lenni, hogyha valami megtetszik akkor úgysem hagy nyugodni. Menj el, nézd meg. Ha esetleg lehet, akkor próbáld ki milyen az üléspozíció rajta, mennyire terhelő megülni.
És ne kapkodj a vásárlással, nem mindig kell az első motort megvenni.
Mindegy melyik van meg előbb, csak jogsi nélkül ne találkozz rendőrrel, mert ha már a garázsban áll a gép nagyon nehéz lesz megállni hogy ne gurulj vele egy kört.
A másodikra csak egy nagy általánosságot tudok mondani: mindent szét lehet hajtani. De O km-es kezdőként még korai a 100 fölötti tempókon gondolkodni. Először meg kellene tanulnod rendesen manőverezni alacsony sebességeknél. Minél gyorsabban mész, annál gyorsabban történnek a dolgok és nem nagyon van idő átgondolni, hogy melyik végtaggal is működtetem pl. a féket.
Tudtommal itthon az 50-es hez nem kellenek papírok, ezért mindegy hogy külföldi papírjai vannak.
Amúgy 360-at nem sajnálsz egy 50-es ért kiadni?
Ennyiért már nagyon komoly gépeket, sőt autót is lehetne venni.
De nekem mindegy, én 15 ezerért vettem pár éve gy Simsont és azóta is megy, de igaz van mellette egy 4 sebességes Mz ts 250-em, az gyárilag viszi a 120-as sebességet tuning nélkül.
off: helo kicsifeli :D
amúgy meg vegyél inkább valami supermotot pl Aprilia SX vagy Derbi Senda stb... ezek jobban bejönnek (nekem) mint a sportmotorok ( de csak 50esben:D) nem kell végig gubbasztanod egy 100km-es utat pl mint aki bevan sz*rva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!