Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motorkerékpár lenne az...

Milyen motorkerékpár lenne az ideális?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és úgy döntöttem elkezdek motorozni. a jogosítvány megszerzéséhez nemsokára hozzákezdem, de nem tudom ha sikeresen átmentem hogyan tovább? sportmotort szeretnék, olyat ami nem lassú, de nem ütközik törvénybe a használata (tudtommal 50 köbcenti vagy csak az alatti lehet) amit eddig így kinéztem az egy yamaha tzr 50, de szívesen meghallgatnék más javaslatokat is. tisztes, nem beszólogatós válaszokat szeretnék ha nem gond
2011. aug. 19. 22:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
falusi vagyok, de az utcák 90% le van betonozva, csak párat ismerek, ami még földút. rendes aszfalton szeretném használni, úgymond hogy gyorsabban átjussak szomszéd falvakba/városokba meg persze a kevésbé forgalmas utakon élvezni a sebességet :D eddig egy hosszú utat terveztem, fejérmegye közepéből nyíregyházára. szerintetek ez alkalmas lenne erre?
2011. aug. 19. 23:15
 12/24 anonim válasza:
miért ne lenne? :) tökéletes választás szerintem :)
2011. aug. 19. 23:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Velem ez úgy szokott lenni, hogyha valami megtetszik akkor úgysem hagy nyugodni. Menj el, nézd meg. Ha esetleg lehet, akkor próbáld ki milyen az üléspozíció rajta, mennyire terhelő megülni.

És ne kapkodj a vásárlással, nem mindig kell az első motort megvenni.

2011. aug. 19. 23:38
 14/24 A kérdező kommentje:
amúgy először a motor kéne, utána meg a jogosítvány, vagy fordítva? vagy ez teljesen mindegy?
2011. aug. 19. 23:41
 15/24 A kérdező kommentje:
ennek a motornak a max teljesítménye körülbelül 110-120 km/h között van, de haverom ilyeszteget, hogy ezzel a sebességgel 70-80km -t bírna... higgyek neki, vagy hülyeséget mond? :/
2011. aug. 19. 23:47
 16/24 anonim ***** válasza:

Mindegy melyik van meg előbb, csak jogsi nélkül ne találkozz rendőrrel, mert ha már a garázsban áll a gép nagyon nehéz lesz megállni hogy ne gurulj vele egy kört.

A másodikra csak egy nagy általánosságot tudok mondani: mindent szét lehet hajtani. De O km-es kezdőként még korai a 100 fölötti tempókon gondolkodni. Először meg kellene tanulnod rendesen manőverezni alacsony sebességeknél. Minél gyorsabban mész, annál gyorsabban történnek a dolgok és nem nagyon van idő átgondolni, hogy melyik végtaggal is működtetem pl. a féket.

2011. aug. 20. 00:11
 17/24 A kérdező kommentje:
persze, nem akartam egyből a lovak közé csapni, csak kérdeztem... amúgy a motornak külföldi okmányai vannak :/ 360-ba van felrakva netre és ez alapján ki lehet számolni hogy körülbelül mennyi lenne magyar okmányt szerezni hozzá? vagy azt nem értem még hogy Európában az unió tagoknál miért nincs olyan hogy érvényes e.u. okmányokkal vagy valami? vagy ez ártól független? (a motor használt)
2011. aug. 20. 00:16
 18/24 anonim ***** válasza:

Tudtommal itthon az 50-es hez nem kellenek papírok, ezért mindegy hogy külföldi papírjai vannak.

Amúgy 360-at nem sajnálsz egy 50-es ért kiadni?

Ennyiért már nagyon komoly gépeket, sőt autót is lehetne venni.

De nekem mindegy, én 15 ezerért vettem pár éve gy Simsont és azóta is megy, de igaz van mellette egy 4 sebességes Mz ts 250-em, az gyárilag viszi a 120-as sebességet tuning nélkül.

2011. aug. 20. 12:02
 19/24 anonim ***** válasza:

off: helo kicsifeli :D

amúgy meg vegyél inkább valami supermotot pl Aprilia SX vagy Derbi Senda stb... ezek jobban bejönnek (nekem) mint a sportmotorok ( de csak 50esben:D) nem kell végig gubbasztanod egy 100km-es utat pl mint aki bevan sz*rva. :D

2011. aug. 20. 15:00
 20/24 A kérdező kommentje:
az igazság az, húgy úgyérzem megérné, hisz újonan 900, de van egy bolt ahol most akciósan 700. meg sportmotorok ha azt nézzük nagyon jók és megérik az árukat, de ez az én véleményem. kinek mi tetszik :)
2011. aug. 21. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!