Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motorkerékpár lenne az...

Milyen motorkerékpár lenne az ideális?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és úgy döntöttem elkezdek motorozni. a jogosítvány megszerzéséhez nemsokára hozzákezdem, de nem tudom ha sikeresen átmentem hogyan tovább? sportmotort szeretnék, olyat ami nem lassú, de nem ütközik törvénybe a használata (tudtommal 50 köbcenti vagy csak az alatti lehet) amit eddig így kinéztem az egy yamaha tzr 50, de szívesen meghallgatnék más javaslatokat is. tisztes, nem beszólogatós válaszokat szeretnék ha nem gond
2011. aug. 19. 22:24
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
hát ha sportmotort akarsz 50-eset akkor nem nagyon tudok mit ajánlani. én MZ/simson párti vagyok, mennek ezek ha jól megvannak tuningolva :D vagányak tudnak lenni, az én álmom egy Yamaha DT. de pitbikeokat is nézegetem. 17/L
2011. aug. 19. 22:31
 2/24 A kérdező kommentje:
nekem a simsonoktól már teljesen elment a kedvem :/ egy haverom folyton arról beszélt, be nem állt a szája, és úgy döntöttem, hogy többet nem foglalkozom a témára, és áttérek arra, ami igazán tetszik :) bár a simo sem rossz, csak nem az én "esetem" ja és nem akarom megváltoztatni a témát, de aki hozzászól és tud erről valamit kérem írja le: igaz hogy megakarják majd változtatni a limitet 50cm3 -ról 125cm3-ra vagy mennyire?
2011. aug. 19. 22:35
 3/24 anonim válasza:
az első vagyok. igazad van, amit ideálisnak találsz azt válaszd. nagyon szép amit kinéztél. nekem most MZ-m van, de babetta tunningon agyalok erősen :D legaláb téli elfoglaltságnak jó lesz majd :) nekem nincs mondjuk jogsim. így legaláb nincs mit elvenni :D ha-ha :) 17/L
2011. aug. 19. 22:38
 4/24 A kérdező kommentje:
:D én valahogy nem mernék jogsi nélkül motort vezetni :/ aha van jogsim, van felelősségem is , de ez az én véleményem :)
2011. aug. 19. 22:47
 5/24 A kérdező kommentje:
*ha
2011. aug. 19. 22:52
 6/24 anonim ***** válasza:

Az a köbcenti változtatás a B kategóriával (autós jogsi) vezethető kétkerekűekre vonatkozna ha lenne belőle valami, szerintem az életkori határok megmaradnak, úgyhogy 16 éves korig marad az 50 köbcenti.

Van akinek bejön a Simson, de ahogy látom (főleg ezen az oldalon) nagyon sokan csak szívnak vele. Nekem van, megbízhatóságban a Pannonia nyomába se ér, pedig van közöttük 20 év.

Szerintem az alapján válassz, hogy hol akarod használni. Ha földutakon is, akkor szerintem a TZR nem épp ideális. Persze ha sok jó burkolatú, alacsony forgalmú és kanyargós út van a környéketeken biztosan jó választás. :)

Más: 17 évesen MZ, ráadásul jogsi nélkül? Rossz kislány... :P

2011. aug. 19. 22:54
 7/24 anonim válasza:
ez lakhely kérdése szerintem :P én falusi vagyok
2011. aug. 19. 22:55
 8/24 anonim válasza:
az első vagyok, nekünk is van egy gyönyörűszép pannóniánk t5h, imádjuk de sajnos pont most adjuk el. hosszú évek munkája. hozzá tenném az MZ-m rózsaszín :) nagyon baba látvány vagyok vele :)
2011. aug. 19. 22:57
 9/24 anonim ***** válasza:

Az egyik nekem is T5H, a másik TLF. :) Eladó a masina? Ha még nincs vevő dobhatnál egy privátot. :)

A rózsaszín MZ-re pedig más szó nincs, csak az hogy "killer". :P BTW 125 v. 250?

2011. aug. 19. 23:02
 10/24 anonim válasza:
első vagyok, az e-mailt elküldtem, az MZ-m meg nagyon repeszt, kicsit persze fel van tuningolva. lazán kihúzza a 120at is a kicsike :D
2011. aug. 19. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!