Milyen motorkerékpár lenne az ideális?
1/24 anonim válasza:
hát ha sportmotort akarsz 50-eset akkor nem nagyon tudok mit ajánlani. én MZ/simson párti vagyok, mennek ezek ha jól megvannak tuningolva :D vagányak tudnak lenni, az én álmom egy Yamaha DT. de pitbikeokat is nézegetem. 17/L
2011. aug. 19. 22:31
2/24 A kérdező kommentje:
nekem a simsonoktól már teljesen elment a kedvem :/ egy haverom folyton arról beszélt, be nem állt a szája, és úgy döntöttem, hogy többet nem foglalkozom a témára, és áttérek arra, ami igazán tetszik :) bár a simo sem rossz, csak nem az én "esetem" ja és nem akarom megváltoztatni a témát, de aki hozzászól és tud erről valamit kérem írja le: igaz hogy megakarják majd változtatni a limitet 50cm3 -ról 125cm3-ra vagy mennyire?
3/24 anonim válasza:
az első vagyok. igazad van, amit ideálisnak találsz azt válaszd. nagyon szép amit kinéztél. nekem most MZ-m van, de babetta tunningon agyalok erősen :D legaláb téli elfoglaltságnak jó lesz majd :) nekem nincs mondjuk jogsim. így legaláb nincs mit elvenni :D ha-ha :) 17/L
2011. aug. 19. 22:38
4/24 A kérdező kommentje:
:D én valahogy nem mernék jogsi nélkül motort vezetni :/ aha van jogsim, van felelősségem is , de ez az én véleményem :)
5/24 A kérdező kommentje:
Az a köbcenti változtatás a B kategóriával (autós jogsi) vezethető kétkerekűekre vonatkozna ha lenne belőle valami, szerintem az életkori határok megmaradnak, úgyhogy 16 éves korig marad az 50 köbcenti.
Van akinek bejön a Simson, de ahogy látom (főleg ezen az oldalon) nagyon sokan csak szívnak vele. Nekem van, megbízhatóságban a Pannonia nyomába se ér, pedig van közöttük 20 év.
Szerintem az alapján válassz, hogy hol akarod használni. Ha földutakon is, akkor szerintem a TZR nem épp ideális. Persze ha sok jó burkolatú, alacsony forgalmú és kanyargós út van a környéketeken biztosan jó választás. :)
Más: 17 évesen MZ, ráadásul jogsi nélkül? Rossz kislány... :P
2011. aug. 19. 22:54
7/24 anonim válasza:
ez lakhely kérdése szerintem :P én falusi vagyok
2011. aug. 19. 22:55
8/24 anonim válasza:
az első vagyok, nekünk is van egy gyönyörűszép pannóniánk t5h, imádjuk de sajnos pont most adjuk el. hosszú évek munkája. hozzá tenném az MZ-m rózsaszín :) nagyon baba látvány vagyok vele :)
2011. aug. 19. 22:57
Az egyik nekem is T5H, a másik TLF. :) Eladó a masina? Ha még nincs vevő dobhatnál egy privátot. :)
A rózsaszín MZ-re pedig más szó nincs, csak az hogy "killer". :P BTW 125 v. 250?
2011. aug. 19. 23:02
10/24 anonim válasza:
első vagyok, az e-mailt elküldtem, az MZ-m meg nagyon repeszt, kicsit persze fel van tuningolva. lazán kihúzza a 120at is a kicsike :D
2011. aug. 19. 23:09
Kapcsolódó kérdések: