Lada 21053 családi autónak?
",meg hallotam olyat is hogy a tempomat ráhúzza a bowdent vagy mit és nem lehet az autónak gázreakciókat adni mert egyre csak gyorsul feljebb :D "
Lassan 15 éve szinte csak elektromos gázpedállal gyártanak autót, ott azért elég nehezen húzgálja a tempomat a gázbowdent. Ha mégis valami uton módon előállna ez a jelenség, akkor meg kikapcsolod a tempomamtot vagy kinyomod a kuplungot.
Jót derülök azon, amikor a fanatikusok minden hülyeséget összehordanak, csak hogy bizonyítság, hogy az a szemétkupac a jó amit épp hajtanak ( bár ez általában a suzukisokra jellemző ). Gratulálok alkalmából! :)
nem szoktál olyat olvasgatni hogy x ezer autót hívnak vissza mert pl a suzuki visszapillantó tükröt felfogató csavar kilazul és letörik ezért behívnak pár ezer suzukit hogy egy erős ragasztóval orvosolják a hibát. Meg például a hondánál hogy menet közben beakad a gázpedál.Vagy mint nemrég olvastam hogy a toyotáknak vagy melyiknek hirtelen szerűen leblokkol az autó ezzel balesetet okozva. Biztos hallottál már ilyeneket mert volt nem is egy halál eset ezekből szóval nem véletlen mondták .Melyik mai autó fogja teljesíteni azt hogy elmegy még akkor is mikor a fél eleje romokban na meg mint a niva hogy víz alatt simán megy mert szerintem egyik sem :D a maiakról csak annyit hogy ha felforr a víz már akkor leállnak :D Lehet csemegázni :D
itt pedíg az összes megtekinthető :D : [link]
Ladáknál ilyen gondok nincsenek :D
De szoktam, de ez arra enged következtetni, hogy a gyártó foglalkozik azzal amit elad, ellenben a régi rendszerben ilyen nem volt. Megkaptad pár év várakozás után és örömködés meg kussolás :)
A fent linkelt visszahívások okai javarészt olyan alkatrészek, amik nincsenek is egy ladában :) Ha meg a gyártó garanciában cseréli akkor meg nem halál mind1 ?
SZóval ha épp valamiot cserél a gyár garanciálisan, mert utólag derül ki, hogy nem megfelelő, akkor egy MB E420CDI Avantgarde egy rakás szar? Ne már :)
Az utolsó elötti(veleme eggyüt elötti elötti :D)hülyeségeket beszélt!
1.Kényelmes
2.Jó családinak és driftelős autónak
3.Van amenyikben van klima de ha nincs könnyen lehet rá szerelni
4.Jól néz ki(Főleg ha tuningolják)
Én egy programban feltuningoltam egy ladát.
Jobban is nézett ki mint aq mercedes benz.
Szóval ennyi vagy aranyapám!
Az utolsó elötti(velem eggyütt elötti elötti :D)válaszoló hülyeségeket beszélt.
1.Jól néz ki
2.Van amibe van klima de ha nincs könnyen lehet rá szerelni
3.Kiváló családi és driftelős autónak is
4.Jól lehet tuningolni
Én tuningoltam eggyet egy programban és szebb lett mint a mercedes benz.
Ennyi vagy aranyapám!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!