Lada 21053 családi autónak?
Ha nem megy a klíma miért is fogná vissza a motort?
Arra is kiváncsi lennék, hogyha kint 40 fok van ( de legyen csak 33), akkor neked bent hogy nincs meleged, mikor bent minimum +5 az eltérés. Persze nem vagyunk egyformák...
(másfelől ha lehúzott ablakkal gangonsz , akkor a kocsi mocskosul tele megy porral, amitől én idegbajt kapnék..)
A karburátor - injektor dologról meg annyit, hogy a csúcsszuper orosz lada motor, az fiat licensz alapján készült anno, mert a surmó ruszkik azt sem tudták megtervezni :) Olyan ladáról már hallottam, ami eljár 7-8 literrel, de még nem láttam egyet sem :)(át lehet építeni injektorosra, csak pl a 1.7es injektoros níva motor meg kanadai fejlesztés) Az injektoros megoldás talán azért jobb, mert a motorba jutó levegő és üzemanyag mindig pontosan szabályzott, jobb a hatásfoka és környezetbarátabb. Aki nem hiszi? Az én kocsim megelégszik autópályán 130as tempónál klímával 9 literrel, pedig 1700kg üresen és 272lovas 2.8as 6 hengeres biturbo motor van benne. Hagy kérdezzem meg, a 1.3(!) kocka mennyit is eszik 130nál(ami ráadásul majd fele annyi önsúlyú)? 12 litert?
(félreértés ne essék, nem a Ladát akarom lehúzni, csak oltárinagy baromságokat azért ne írjunk már ide )
Nálunk pl a klíma nélküli kamionokban( amivel lehúzott ablakkal kell, hogy közlekedjenek) elég sok por szokott összegyűlni, és eléggé macerás majd mindennap takarítani.
Az előzőre visszatérve, szerintem fajlagos fogyasztásban és kényelemben messze nem versenyképes a nyugati autókkal.
Nekem Volvo S80-am van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!