Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 21053 családi autónak?

Lada 21053 családi autónak?

Figyelt kérdés
A férjem nem hajlandó lecserélni. 2 gyerek van.
2011. aug. 17. 21:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mi a baj a Ladával? Ha erre futja, ezt kell szeretni. Ha venne 2-3-400 ezerért egy másik olcsó kocsit, csak buknátok rajta. Gondolom azt várja, hogy összegyűljön pár millió egy újabb kocsira. Teljesen indokoltan.
2011. aug. 17. 22:04
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

A lada jó, mert könnyen lehet szerelgetni.

Családi programnak is kiválló! :)

Csak annyi a baja, hogy elég sokat zabál :)

De ha ez van, hát ez van. Van akinek még ennyi sincs!

2011. aug. 17. 22:25
 3/25 anonim ***** válasza:
Jó az a Lada, meg kell becsülni. Egyszerű javítani, olcsó az alkatrész, a két gyerek is elfér benne. Presztízse sajnos nincsen sok, de kevés pénzért ez van.
2011. aug. 17. 23:12
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
miért ne ? nekünk is 2105 van ... és még gyári. papa mama összesen 210kg én +fater összesen 130 kg 4 személy 340 kg az autó 990kg ... lazán megyek vele minden erőlködés nélkül...az oroszok úgy találták ki hogy ha szarrá megy még akkor is menjen, könnyen lehessen karban tartani, ráadásul olcsó hozzá az alkatrész is! elmondom neked hogy van pénzem másik autóra lazán tudnék venni egy nyugati autót de nem veszek mert minek? csak a probléma van velük állandóan... a gatyám is rámenne a szervizelésére csak egy fékbetét több 10ezer forint míg a ladába megúszod 5ropival sem ....ladám volt van és lesz :P mellesleg mi is 4-en vagyunk a családban és kényelmesen elférünk benne még 5-en is ha kell
2011. aug. 18. 10:59
 5/25 anonim ***** válasza:
Megértem a férjedet. A gyerekek számát viszont itt nem érzem relevánsnak. Édesapám évek óta bánja, hogy lecseréltük a Ladát. Az ÖSSZES nyugati retkes hanyatló látványbazár elbújhat a ruszki technológia mögött. Egyetlen autó sem fogja felérni a Ladát. Egyszerűségénél fogva a végsőkig kitart, ha gondosan karbantartja a gazdája, és ért is hozzá. A ruszkiknak egyetlen balfogásuk volt, a Zaporozsec. De a Ladák, Volgák, Csajkák, Moszkvicsok mind bizonyítottak és bizonyítanak ma is, ha egy kis minimális törődést kapnak. Arról nem beszélve, hogy egy nyugati fosnál 10-15 ezer egy izzócsere, mert komplett meg kell bontani a fél járművet. Egy Ladánál meg az 1000 Ft-ot sem éri el. A különbözetet pl. elköltheted ruhára. :) Gondolkodj ebben, kedves kérdező!
2011. aug. 30. 19:27
 6/25 anonim ***** válasza:

Mi a baj a Ladával?

Kiskoromban volt édesapámnak egy 21053-as Ladája.Késöbb lecserélte egy Szuzukira.A Ladát sokkal jobban szerettem,kényelmesebb is volt meg szebb is.A Lada sosem romlott el.Csak a kipufogócsövet kellet kicserélni!

Én is akarok egy ilyet

2011. aug. 30. 20:44
 7/25 anonim ***** válasza:
Úgy értettem,hogy én is egy ilyen Ladát akarok autónak.
2011. aug. 30. 20:44
 8/25 anonim ***** válasza:
És a Lada öt személyes.
2011. aug. 30. 20:45
 9/25 anonim ***** válasza:

Úgy látom akad itt pár elvakult ladás.

Amiért jó: egyszerű mint a szög, nem nagyon van ami elromoljon benne

Amiért nem jó: sokat eszik ( kb mint a 272 lovas S80asom ),no klíma (azért megnézném a kedves fanatikusokat amikor nyáron elindulnak öltönyben egy rendezvényre :) ), nyakra-f@szra rohad mind, kényelemben meg össze sem hasonlítató a nyugati imperialisták átal gyártott szeméthalmazokkal.

Szvsz ha nincs keret másra akkor el lehet közlekedni 1.3as kombival is(melós autónak, amit pl nem kell sajnálni jobb nincs is a ténz ), de azért ne adjuk már úgy elő a zsigulit, mintha Maybach lenne.

2011. aug. 30. 21:07
 10/25 anonim ***** válasza:
Van rajta klíma.:)
2011. aug. 30. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!