Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Thalia vagy Skoda...

Renault Thalia vagy Skoda Fabia családi autónak?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, melyik típust válasszam? Megbízhatóság és gazdaságos üzemeltetés fontos számomra.
2011. aug. 28. 06:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Skoda! A Thália szar!
2011. aug. 28. 08:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen,igen csakis skoda.
2011. aug. 28. 10:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Fabia!

Egy percig sem gondolkoznék a kérdésen, ha nekem kellene választani a kettő közül:)

2011. aug. 28. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Én meg inkább egy 2007-es Renault Megane-t vennék a helyedben! Tapasztalatból mondom, hogy nagyon megbízhatóak.
2011. aug. 28. 12:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A Fabia jobban is tetszik...
2011. aug. 28. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:

A skoda meg drágább.

Nem írtad le, hogy újról vagy használtról van-e szó.

A renault-ra valóban azt mondják hogy nem annyira megbízható, viszont szerintem ez gazdája válogatja.

Én azon tanultam, az oktató valami 5 év alatt beletolt valami 350e km-t, a kocsi reggel 6tól este 8-9ig egyfolytában megy (szó szerint, hiszen oktató autó). Néha azért voltak vele bajai, de azt gondolom ilyen extrém használat mellett, ez bármelyik autónál ugyanígy lenne... A thaliat nagyon szerettem, jó vezetni, jó kis autó. Ha gondos gazdája leszel, ugyanolyan jó kocsi mint a többi, de renault lévén igényli a törődést. Szerintem olcsóbban hasonló kocsit mint a thalia nem kapsz.

2011. aug. 28. 17:54
 7/13 A kérdező kommentje:

@A válasz megírásának időpontja: ma 17:54

Köszönöm válaszod! Megfontolandó amit írtál. Használt autó lesz.

2011. aug. 28. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:
bármelyiket is veszed, előtte mindkét típust teszt vezesd, hogy tudd milyen. Érdemes szerelőkkel beszélgetni a típushibákról, és megvétel előtt feltétlenül nézesd át!
2011. aug. 28. 18:50
 9/13 anonim ***** válasza:
háhá én fabia kombin tanultam vezetni, kb ugyanazt elmondhatom róla, mint az előttemszóló mondta.. :D
2011. aug. 29. 00:30
 10/13 anonim ***** válasza:
*majdnem előttem
2011. aug. 29. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!