Mennyire büntetik? Ha pl segéd motorral a 40 helyet 100-110mek?
Kedves idi0ta!
A segédmotorokat nem arra találták ki, hogy 110-zel száguldozzál vele. Erős motorokat raknak beléjük, alapból mennek mint a mérgezett egér, lehet őket tuningolni, hogy menjenek 130-at is, csak éppen se a váz, se a felfüggesztés, se a fékrendszer nincsen felkészítve erre.
Szóval az a jobbik eset, ha elkapnak és helyben elveszik a jogsidat minimum fél évre, mint hogy szépen meghalj esetleg valaki meghaljon a hulyeséged miatt.
Anyám borogass... Ma már minden elmebeteg kaphat jogosítványt?
egyetértek az első válaszolóval: QVA NAGY FELELŐTLENSÉG LENNE!!!!
ha van jogsid, helyből búcsút vehetsz tőle.
ha jogsid sincs, esetleg még a korhatárt sem éred el ,az más kérdés... akkor reméld, hogy jó fej a rendőr, és nem hurcol haza hogy laposra verjen az apád - vagy nem intézi el ő maga.
Na nem mintha nem érdemelné meg egyik-másik tuningolt kiscsóka.
kedves Ányád az id.ta
én csak kérdeztem
és szerintem egy gyorsasági motort elég jól fékekkel és felfügesztéssel látnak el.
és én miatam halnának meg emberek???te h.lye vagy
akik 300száguldoznak?
és igen pesten te hol mész 40el? ha 40mész akkor halsz meg te balfa*z. pesten ha 40 mész ott agyontaposnak
dx 50 gyorsaságik 6.dik sebességbe 40nél rángatnak:D
2.ik válaszoló mit ír hogy a rendőr megverne?DXd
milyen világban élsz te???:D
tavaly volt olyan robeszom hogy 50ccm volt és ment 120at
és a rendőr leszophatja magát mert 50es
..igen azért megbüntethet ha többel mek mint 40
de ki tartja be? 10ből 1ember esetleg.
és a rendőr se hibátlan..
láttam olyan rendőrt aki index nélkül kanyarodott..őt ki bünteti meg?
de ezt úgy utálom úgy meg figyeltem.dx
nem is azt kérdezi az ember amiről ugatnak.
erre a válaszra elég lett volna egy összeg és kész .mert sztem az áll a kérdésben! és ti hiába írtok is akármit én akkor úgy megyek ahogy biztonságban érzem még magam.meg ahogy szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!