APRILIA RX 50 szerintetek mien motor?
ez egy jó választássztem csak jól jár vele az ember
alkatrész is van hozzá stb.
Kedves bix! Azt kérdezted hogy a motorok kivitele között mi a különbség. Az a különbség az endúrók és a krossz motorok között hogy a krossz gyorsabban, erősebben pörög és nem a gazdaságos szolíd motorozásra találtak ki hanem motokrossz versenyekre. A krossz motorok bizonyos óraszámig bírják (kb.50) utánna pár alkatrészt ki kell cserélni,javítani. A 4t Vs 2t veszekedésre is válaszolnék: A 4ütemű motorok kevesebbet forognak, ennél fogva kevesebbet fogyaszt, tovább bírja, és olcsóbb,egyszerűbb a karbantartása is. A 2ütemű motorok többet forognak (ez persze a főtengely hosszúságától és még sok mindentől függ) , nyomatékosabbak , tőbbet fogyasztanak, és több odafigyelést igényel.
Miért baj, ha valakinek robogó kivitelű motorja van és dolgozni jár vele? Nem attól lessz a motor "motor" hogy nem fokozatmentes automata váltó van benne hanem 4-5-6 sebességi fokozat.
KEDVES KÉRDEZŐ! Az Aprillia RX-et jó motornak tartom. Jó fogyasztás, jó hűtés (legfontosabb, ha a hűtés nem jó, akkor semmisem). Sok RX mászkál az utckon és terepen. Sokan fel is fúrják a hengert, ez azt bizonyítja hogy a hűtése valószínűleg megfelelő. Ha még nem vásároltál motort AJÁNLOM hogy hívj magaddal egy hozzá értő szerelőt akiben megbízol. Inkább vegyél egy rosszabb esztétikai állapotban lévő motort 70-90 ezerért mint egy fullosnak kinézőt 140-160- ért. Mert majdnem mindegyik motorra költeni kell, és nem mindegy hogy a 80 -ra költessz 40 ezret vagy a 160- ra. (én is így tettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!