APRILIA RX 50 szerintetek mien motor?
soha ne vegyen 4 üteműt? sorolgassál már fel azon kívül hogy azonos köbcenti mellett a t2 jobban megy erősebb és nyomatékosabb pár extrát amit a t4 nem tud?
karbantartás?
fogyasztás?
üzemóra?
gazdaságosság?
stb...
50-esek között tényleg soha ne vegyen 4 üteműt, de ez asszem egyértelmű is. de a korlát már annyira nem drága, és lehet venni egy normális gépet is, akár 250-es lepapírozott t4-est is... nekem szerinted hogy volt banditom?
én vagyok az sx-es. kérdés hogy mennyiben függ össze a kategória, és a henger várható élettartama? legjobb tudomásom szerint semennyire. kolléga valami 50-es robogóval jár naponta 100-at melóbahaza, másfél évente dugózza. az robogó. attól hogy cross enduro supersport vagy robogó nem fogsz jelentős eltérést tapasztalni a várható üzemórák terén.
egyébként meg elnéztem persze mert miért ne, nem láttam hogy m-es jogsit kaptál. ezesetben tényleg nincs sok választásod, kétüteműt kell venned, bár én életemben nem tennék ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!