Mi a különbség egy robogó (Aprilia SR 50 R ) és egy enduro motor vagy supermoto vezetése között?
Szia, énis robogo vs enduro választás közötz voltam. Kiprobáltam
Mind2 öt , és a supermoto/enduro olyan vezetési élményt nyújtott hogy egyből beleszerettem.
Nehéz volt megszokni ? váltás?
Hát énis nagyon gondolkozom valamilyen supermoton (125ccm) csak koztun hasznalnam, es nemtudom hogy jo dontes lenne e robogo utan ?
Egy supermoto vagy enduro jobb mint egy robogó, legalábbis szerintem. A két motorfajta között nincs nagy különbség mind a kettő kerekeken gurul :D. Ha robogóról ülsz át egy endurora vagy supermotora egyedül a váltás az ami szokatlan lesz, de ha van érzéked a motorozáshoz nem kell sok idő, hogy megszokd.
18/F
hát vegulis igyvan :DD 12-13 evesen hajtottam valtos motrot,akkor nem a valtastol feltem,hanem attol h elesek,hogy vegyem be a kanyart stb.
de hat nemigaz hogy olyan nehez megtanulni valtani :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!