Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezen lehetetlen átmenni....

Ezen lehetetlen átmenni. Valami tipp? Megőrülök. Hányszor buktatok meg KRESZen?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, elkezdtem a jogsit, megbuktam kreszen... megint megyek 2hét mulva.

hiába gyakorolok és tanulok könyvből itthon nem megy a tesztelés cd-n a max ponton 59:( és lehetetlen...komolyan elegem van belőle, szeretnék már vezetni, de sosem fogok:(olyan nyomi buta béna vagyok, gyülölöm magam

sosem lesz jogsim:(

2011. aug. 9. 16:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
16:58 vagyok, ha ők fizetik jogosan vannak kiakadva, mert nem mindegy, hogy hány vizsgadíjat kell kifizetni, ha nem akkor meg a te dolgod.
2011. aug. 9. 17:00
 12/28 anonim válasza:
94%
Tanulj.Elsőre átmentem,tanultam mint az állat.Öcsém 6szorra ment át,az 5ik bukás után vette komolyan és elkezdett tanulni.
2011. aug. 9. 17:01
 13/28 anonim ***** válasza:
98%

Cuncimókus! Az elméleti vizsgák anyagát be kell seggelni! Ott nincs mese. Ott elsőre átmentem hibapont nélkül (akkor még 17F voltam).

A vezetésben én is elhasaltam - egyszer.

Amúgy azért is kellene a KRESZ-t tökélyre fejlesztened, mert mondjuk nem tanulod meg a jobbkézszabályt, attól még átengednek a vizsgán, ha a többit tudod. De esetleg később megölsz valakit.

2011. aug. 9. 17:01
 14/28 anonim ***** válasza:
55%
Ne pánikolj, vedd át az összes kérdést, írd ki a hibás válaszokat, így rögzülni fog.Meglátod majd az ismerős kérdéseket és megjön a magabiztosságod. Anno a bátyám is hülyének titulált, sőt, ha az én kocsimmal megyünk valahova, nem vezethetek, hogy ne kockáztassam az életét, de hát pasiból van.
2011. aug. 9. 17:04
 15/28 anonim ***** válasza:

Jaa, ha a lámpalázzal van a baj az más! Én is iylen vagyok/voltam. Rettegtem az OKJ-s vizsgától, mert a történelem a halálom és pedig az kellett a szakmához. (kézműves történelem). Meg a másik tételekben is volt pár halál unalmas, hasznavehetetlen téma. Párom azt mondta olvasssam el 2-3x aztán xarjam le. Sikerül, jó, ha nem úgy is jó. A lényeg a NYUGALOM! Ez halál komoly, ha érdektelenül odaülsz és nagy ívbe letojod akkor a nyugalom átdob a palánkon! Engem áthajított, mint a sicc! Kitartás!

22/N

2011. aug. 9. 17:06
 16/28 anonim válasza:

Fater ne ordítson,hanem segítsen!!Akkor is ordított,amikor megcsinált?

Legyél konok,eltökélt,zárd ki a külvilágot,csak a kresz foglalkoztasson,legyen a lehető legnagyobb csend tanulás közben,még a zene se szóljon.Szegény Gregor Józsi mondta:a tanulás nem fej,hanem segg kérdése,ki meddíg bír ott ülni a tananyag felett.Ja,és a kreszben ne keresd a logikát,olyan,mint a német nyelv...Ne csüggedj,tanulj!

Meglátod,menni fog!

2011. aug. 9. 17:08
 17/28 anonim válasza:

17.08.-as vagyok.

Unokaöcsémnek felesbe fizettem a jogsiját,4szer bukott forgalomban,csak nekem annyiba került,mint egy egész jogsi,mégsem kiabáltam,hanem bíztam benne és letette.

Pedig,ha pánikol valaki,akkor Ő rendesen...

Kapott b vitamint,kicsit leszedálta,de csak kicsit,át is ment.Ja,ha most pánikolsz,mi lesz akkor vezetésnél,pláne vizsgán?Egyébként,ha más is meg tudta csinálni,Te miért ne?

2011. aug. 9. 17:16
 18/28 anonim ***** válasza:

nekem minden sikerült elsőre 18 évesen!Tesztel-tesztelj,sikerülni fog,nem szabad feladni!

Állj úgy a dolgokhoz,h sikerülni fog biztosra!!:)

Sok sikert a vizsgádhoz,ami két hét mulva lesz!

2011. aug. 9. 17:28
 19/28 anonim ***** válasza:
37%

Na figyelj, én is csak másodjára mentem át ezzel a technikával, egyetlen egy pontot vesztettem, azt is azért, mert direkt félrenyomtam az egyiknél, hadd ne legyen már tökéletes! :-D

Szóval:

1 dolgod van: fogd a tesztes könyvet és egy grafitceruzát, majd az elejétől a végéig töltsd ki. Biztosan van már sok olyan kérdés, amire azonnal tudod a választ. Mit tudom én, a 43. oldalon lévő 3-as kérdésre még nem tudod a jó választ, akkor fogj egy apró kis cetlit, és írd rá, hogy 43/3 (oldalszám-kérdés)... biztos sok ilyen kérdéssel találkozol majd, amire nem tudod a választ, illetve gondolkodtató, azokat ilyen módon írd ki!

Amelyik kérdés megy rögtön és könnyedén, akkor azokat hagyd.

Nekem olyan 350 cetlikét kellett csinálnom anno, de bőven megérte. Mikor megvoltam az egész könyvvel, kiradíroztam az egészet, majd újra megcsináltam. A bonyolult kérdéseknél gondolkoztam...

Ha már minden megy, akkor még ezeket a bonyolult kérdéseket nézd át addig, amíg a 99.9%-ára tudod a jó választ.

Ilyen módon sikerült bes*ggelnem az egész KRESZ tesztkönyvet, a vizsgán én lettem kész elsőnek, mert ha már láttam a kérdés elejét, tudtam rá egyből a választ. :-D Jó volt.

Hajrá, ez a legegyszerűbb és legjobb mód, hogy maradandó legyenek a szabályok.

17/F

2011. aug. 9. 17:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, negyedszerre mentem át. Ami segített: vizsgánál minden kérdése van egy perced, ne pánikolj, hanem olvasd el többször a kérdést és válaszokat, keresd a becsapós részeket, a pici elrejtett "gonoszságokat".
2011. aug. 9. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!