Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök a hiányától! Tényleg olyan lehetetlen kérés ez?
Szia!
Hát, a pasik nagy része nem szeret kommunikálni, de azért legalább a kapcsolat elején kicsit odateszik magukat. a barátod azt kell írjam, kicsit önző. Annál is inkább, mert ha nem is dolgozik, pláne hívhatna.. Mondjuk azért ne naponta, hanem pl. 2.3 naponta, Valami kompromisszumot érdemes lenne kötnötök, hogy a káposzta is, meg a kecske is...:)
Szia,dehogy lehetetlen a keresed.Velem is ez van.Koztem es a parom kozott 1200km-volt.2 eve elhivott magahoz 3 hetre.El is mentem hozza,es itt is ragadtam :)Mar van 1 gyerekunk es 3 napja volt az eskuvonk.De a parom sose mondja hogy szeret nem is fontos,az a lenyeg amit ereztett velem.
Veletek miert nem tortenhetne meg egy ilyen szep dolog.Latogasd meg,lepd meg,es minden kiderul.Lehet hogy szeret de nem tudja kimutatni ,mivel tavol vagytok.Vagy kettos eletet el es mas noje van.Remellem nem.Beszelj neki arrol hogy vele szeretnel maradni.Ha nem akar oszekoltozni veled akkor mas a baj.
Igaza van a barátodnak,hogy rátelepszel,ha elvárod tőle,hogy naponta félórát telefonáljon neked. Főleg,hogy nincs is miről beszélnetek ennyi ideig.
A másik dolog: ha neki most nincs munkája,akkor lehetnél annyira belátó,hogy nem várod el tőle,hogy ezreket fizessen azért,hogy te mindennap halljad a hangját.
Háát, szerintem az egy falsch indok, hogy nincs munkája, nincs mit mesélni. Én nekem sincs épp munkám, és a Dániában dolgozó barátomnak minden nap órákat tudnék mesélni, akármiről.
Szóval máshol van elásva a kutya. Úgy tűnik tényleg nem szeret telefonon, neten keresztül kommunikálni. Végülis érthető. De akkor is, valamelyikőtöknek változtatni kell, mert ez így nem fog hosszútávon működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!