Mikor leszek rutinos sofőr (nő)? SOS!
Ez sok mindenen múlik!
1.Ki mennyire tud ráérezni a dologra és milyen gyorsan fejlődik és milyen adottságokkal van megáldva.
2.Milyen sokat tudsz gyakorolni(ha jó alapokra építesz akkor egyértelműen jobb sofőr leszel).
Ha nem leszel ennyire ideges, akkor menni fog - ha elmémetben tudod, hogy mikor kienk van elsöbsége, akkor csak idö kérdése.
Az elsö lét válaszolóval meg ne foglalkozz, mert tipikusan azok, akik el vannak maguktól szállva, észt azt hiszik, rajtuk kivül senki sem tud vezetni (és mellékesen ezek okozzák a legtöbb balesetet).
>> itt ugye lehet jobbra kanyarodni, vagy ha egyenrangú kereszteződésben vagyunk, akkor huha... itt ugye Neki van elsőbbsége?
Most már értem, miért volt az oktató nagyon jó fej... Ez a nagyon jó fej tkp. halálra ítélt titeket. Mennyit tejeltél le a vizsgán ? Mert az nem létezik, hogy egy vizsgabiztos ne lássa hogyan vezetsz: ha átenged a vizsgán, azzal ő is halálra ítél.
Mit lehet tenni ? Áldozz rá pénzt és vegyél utólag néhány órát egy egy rendesebb oktatótól. Mondd meg neki, hogy a jogsi megvan, de szeretnél biztosabb lenni. Továbbá arra is áldozz pénzt, hogy teletöltsd a tankot és kimenj a város szélére és vezess minél többet, sok hétvégén keresztül. A gyakorlattal (és csak vele) megjön a biztonság is.
És nézd át egy hozzáértővel a Kresz-t is. Az megbocsáthatatlan, ha valaki egy útkereszteződésben nem tudja, kinek is van előnye. Meg akarsz halni föltétlenül ?
Sok százezret levezettem már,budapesten...
De ha rendőr hadonászik előttem...akkor a szerencsémre bízom magam,követem a többi autós reakcióját..:DDDdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!