Rutinos gépkocsivezetők és a Brit szigeteken élők (autót vezetők) figyelem! Egy rutinos vezető azonnal át tud állni a botváltó bal kézzel történő kezelésére?
Figyelt kérdés
Írországban élek. (Saját tapasztalatom nincs, mert kezdettől fogva a bal oldalon közlekedem, és a bal kezemmel váltok.) Pár hétre vendégül fogom látni az unokatestvéremet. Biztosan szívesen vezetne, és a feszített tempó miatt - több ezer kilométeres országjáró túrát tervezek -, időnként át is szeretném adni Neki a kormányt. De vajon boldogulni fog-e a bal kezével?2010. dec. 1. 08:30
1/4 anonim válasza:
sztem nem gond, nekem legalább is simán ment elsőre is, néha "belekeveredtem" de aztán egy pár km után "kinöttem" :) de ha tartasz tőle h esetleg nem fog ugy boldogulni vele akkor vidd el egy elhagyatott utra/parkoloba és ott gyakoroljon h ne a forgalomban "szerencsétlenkedjen"
2/4 anonim válasza:
Nézd,ha az unokatesód alapvetően jó sofőr,akkor nem lesz semmi gond.Az első mérföldek szokatlanok,az ember a jobb oldali ajtó térképtartójában keresi a sebváltót :) de aztán leszoksz róla.
Én pl most hogy leesett a hó kicsit gyakoroltam a 360 fokos megfordulást az úton és előfordult hogy a jobb kezemmel nyúltam le hogy berántsam a kéziféket :)
Amire vigyázz,hogy a biztosítás a TE nevedre szól,amivel ő nem vezethet.Menj fel a biztosítód honlapjára és vegyél az ő nevére is online,arra a periódusra amíg itt lesz.
And after that just go for it :)
3/4 anonim válasza:
Ugye tudod hogy az a 360 fok az mennyi? :D
4/4 anonim válasza:
A 360 fok az egy teljes kör kedves magyar honfitárs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!