A tapasztalt rutinos vezetőkre is rádudálnak néha mások?
3 hónapja van jogsim, és nem mindennap vezetek. A vezetés szerintem nem olyan rossz, de azért sokat kell még vezetni, hogy jól menjen.
De, sokszor elmegy a kedvem a vezetéstől. Nem v ezetek bénán, csak nem úgy, mint aki profi, nagy gázzal kifordul a főútra, és bevág a messziről jővő kamion elé és a hasonló mutatványok.
És amikor T-s autót vezettem az oktatóm erre is mondta, hogy mikor ránk dudált a mögöttünk álló, hogy miért nem vágtunk ki a sor elé akkor az oktatóm ezt mondta: "ne zavarjon, ha dudál villogtat, mutogat mögötted, mert ha miatta kimész, és neked jönnek, akkor Ő röhögve fog elmenni melletted, Te meg össze törtél kapásból 2 autót..."
Meg volt, hogy indexeltem, és lassan mentem, hogy am ögöttem lévő aki jött vagy 60nal, én lassítottam 40-35 re, hogy beálljak az utca melletti kapu bejáróba, ami az utcától volt kemény 10 méterre erre azt hitte, hogy nem mentem le az utcán, és rám dudált, majd elviharzott.
Szóval szerintem nem látszik annyira nagyon, hogy egy béna kezdő hülye gyerek lennék, de mégis úgy érzem, hogy mindenki látja már messziről, hogy "milyen pancser csak 3 hónapja van jogsija"
Az ilyenek azoknak is dudálgatnak, villogtatnak, akik már nagyon tapasztalt rutinos vezetők, és évek óta vezetnek, vagy majd ha én is olyan leszek, aki kivág a kamion elé, akkor majd nem fog senki rám dudálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!