Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 730d vagy x5? (Kérdésed...

BMW 730d vagy x5? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Hello! egy 17 éves fiú vagyok most szereztem meg a jogsit és msot választanom kéne hogy melyik kocsit kérjem apámtól szerintetek melyik a job? vagányabb?
2011. júl. 30. 13:05
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen végre egy értelmes válaszoló nem csak a sok leszóló... amugy szerintem énis azt fogom
2011. júl. 30. 19:54
 12/23 anonim válasza:
Minenképp 7-es szériát....jó a 30d is, de a 40d az azér ottvan.... (ha csont új), akk a 8 gangos automata váltó tökéletes hozzá(mással nem is kapni :P) ha használt, akk "csak" 6 gangos automatával kapod, az a kocsi se rossz, csak csúnya....figyelni kell a turbóra, mert ha elszáll, az drága nagyon
2011. júl. 30. 21:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát én biztos az ActiveHybrid 7 -et venném. Mégis hibrid, de azért van benne erő is. Meg az adózás miatt olcsóbb is, de ez végül is nem szempont. 40-50 milla körül lesz egy jó kis limuzinod. Az x5 az megint más kategória, kimenni a kúriához, vagy ahová nincsen rendes út, oda tökéletes, városba szerintem böszmeség. Mondjuk ha "vagány"-ságról beszélünk akkor a használt, (ilyen kategóriában) az alapból felejtős, avval jobb helyeken nem vagány leszel, hanem max. kiröhögnek. Kivéve, ha valami patinás veteránról van szó de a 7es sorozat nem tekint vissza annyira nagy múltra.

Végezetül, 17évesen én inkább egy A1-et vagy 1-es bmw-t vagy valami hasonlót kérnék, az is jól mutat a garázsban a komolyabb gépek mellet, a hétköznapokra az is tökéletes. Aztán meg ha feltűnősködni akarsz egy kicsit, akkor kölcsönkéred apádtól az F430-at, vagy ami van, aztán kész. Szerintem ez sokkal ésszerűbb, de te döntesz.

2011. júl. 31. 00:16
 14/23 A kérdező kommentje:
ember 3-4 millás kocsikról van msot szó nem 40-50ről
2011. júl. 31. 18:33
 15/23 anonim ***** válasza:

Azért "3-4 millás kocsi"t tényleg sok ezer szám vesznek szülők ebben az országban a gyereknek. Bár ritkában ilyen drága fenntartásút. Mert akkor fathernak fanatikus BMW-snek kell lennie.

Ja és attól függ melyiket választanám, hogy melyiket drágább fenntartani, mégha nem is én fizettem.

2011. aug. 2. 06:10
 16/23 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz a sok gyökérrel, csak féltékenyek mert soha nem fogják tudni megvenni a prémium autókat ;)

válaszd a 7-est az kényelmesebb :)

2011. aug. 2. 07:41
 17/23 anonim válasza:
Nagyon egyik sem kellene, de ha muszály választani akkor 730d..
2011. aug. 2. 11:50
 18/23 anonim ***** válasza:

"ember 3-4 millás kocsikról van msot szó nem 40-50ről"

Azt azért megnézném,hogy milyen X5-öst sóznak rád ennyiért...

2011. aug. 2. 11:53
 19/23 anonim ***** válasza:
A bátyám tegnap kapott a családtól egy új M5-ös bömöst a szabadulására de állati pipa a faterra mert feketét akart és fater meg sötétkéket rendelt Münchenből.Állatira bepöccent,majdnem szétverte a kocsit is meg fatert is,mer aszonta hogy a fekete fóliával milyen gagyi lesz a kék szin...
2011. aug. 2. 13:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondom..hogy már a z X5 is ilyen sztojka-féle cigánytaxi...
2011. aug. 2. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!