BMW 730d vagy x5? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Hát én biztos az ActiveHybrid 7 -et venném. Mégis hibrid, de azért van benne erő is. Meg az adózás miatt olcsóbb is, de ez végül is nem szempont. 40-50 milla körül lesz egy jó kis limuzinod. Az x5 az megint más kategória, kimenni a kúriához, vagy ahová nincsen rendes út, oda tökéletes, városba szerintem böszmeség. Mondjuk ha "vagány"-ságról beszélünk akkor a használt, (ilyen kategóriában) az alapból felejtős, avval jobb helyeken nem vagány leszel, hanem max. kiröhögnek. Kivéve, ha valami patinás veteránról van szó de a 7es sorozat nem tekint vissza annyira nagy múltra.
Végezetül, 17évesen én inkább egy A1-et vagy 1-es bmw-t vagy valami hasonlót kérnék, az is jól mutat a garázsban a komolyabb gépek mellet, a hétköznapokra az is tökéletes. Aztán meg ha feltűnősködni akarsz egy kicsit, akkor kölcsönkéred apádtól az F430-at, vagy ami van, aztán kész. Szerintem ez sokkal ésszerűbb, de te döntesz.
Azért "3-4 millás kocsi"t tényleg sok ezer szám vesznek szülők ebben az országban a gyereknek. Bár ritkában ilyen drága fenntartásút. Mert akkor fathernak fanatikus BMW-snek kell lennie.
Ja és attól függ melyiket választanám, hogy melyiket drágább fenntartani, mégha nem is én fizettem.
ne foglalkozz a sok gyökérrel, csak féltékenyek mert soha nem fogják tudni megvenni a prémium autókat ;)
válaszd a 7-est az kényelmesebb :)
"ember 3-4 millás kocsikról van msot szó nem 40-50ről"
Azt azért megnézném,hogy milyen X5-öst sóznak rád ennyiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!