Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 730d vagy x5? (Kérdésed...

BMW 730d vagy x5? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Hello! egy 17 éves fiú vagyok most szereztem meg a jogsit és msot választanom kéne hogy melyik kocsit kérjem apámtól szerintetek melyik a job? vagányabb?
2011. júl. 30. 13:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Haha:D Távirányítós lesz vagy modellautó?
2011. júl. 30. 13:16
 2/23 anonim ***** válasza:

Miért csak egy autóval akarja kiszúrni a szemed? Szegény pára...

Akkor elárulok egy titkot, a teljes élethez legalább 2 autó kell: egy suli előtt vagánykodós és egy disco előtt keménykedős.

2011. júl. 30. 13:26
 3/23 anonim ***** válasza:

Minek neked egyáltalán dízel?

Vagánykodni sokkal jobban lehet egy benzinessel..:D

2011. júl. 30. 13:52
 4/23 anonim ***** válasza:
Ha már 7-es BMW akkor legyen már 750i, az sokkal vagányabb :D:D
2011. júl. 30. 14:38
 5/23 anonim ***** válasza:

jó kocsik, de ennyi pénzből egy 17 éves tuti, hogy nem limuzint venne, hanem valami kétajtósat

hosszú a szünet, és unatkozol, mi?

2011. júl. 30. 15:55
 6/23 anonim ***** válasza:

Szia!Sztem vegyetek 750 benzint,mer az naon karaj meg a suliba a gádzsik is bírlyák meg a dixszkóba is lehet kaparni a betonon vele,legalábis én asztat szoktam,mer nekem is 750 van,nekem is a fater vette.De ne enged h átverjen valami öreg darabbal,mer az nem okés.Az enyimé az 2 éves,mer az a menő.

Most ősszel kapok elvileg egy terepjárót is h ne akaggyak el amikor megyek a suliba,mer néha télen vót hogy a bömös kitolta a seggét a sárban és nem tuttam bemenni a suliba,mer amúgy falun lakok.Remélem segíthettem!

Egy 18 éves srác.

2011. júl. 30. 16:43
 7/23 A kérdező kommentje:
most mit nem lehet ezen elhinni? azért kell ilyen mert nem fogyazstja le az agyad meg köynebb beszállni mitn a kis fos 2 ajtósokba + elis lehet benne férni hátul.. az x5-t 2nknek venné a 7es az öregebbmeg olcsób de az meg csak a sajátom lehetne szóval szerintem azt választom
2011. júl. 30. 18:20
 8/23 anonim ***** válasza:
17 éves gyereknek nem kell ilyen komoly autó,még nem is tudsz vezetni!Gazdag apuci megveszi,aztán nem fogsz semmit értékelni az életben mert nem dolgoztál meg érte!Fogadjunk hogy már drogozol is...
2011. júl. 30. 18:27
 9/23 A kérdező kommentje:
nem nem drogozok és 13 éves koromtól amatőr rallyzok bmw 325i-vel szóval szerintem eltudnám vezetni...
2011. júl. 30. 19:01
 10/23 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, hogy kamu vagy sem a kérdés. A válaszadók hozzáállásán van a hangsuly. Egyböl az irigykedés az okoskodás megy. Én a 730d-t választanám. Sok sikert.
2011. júl. 30. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!