Benzines vagy Dízel Golf 2?
El kell döntened: Ha aszfaltot akarsz szaggatni (Gyorsulás/gyorsaság jobban számít) akkor benzines
de ha kisebb fogyasztást akarsz és nem akarod kitaposni a gázpedált akkor dízel!!!
Benzines annyival jobb hogy nagyobbat pörög és télen könnyebben indul azért... mondjuk benzineshez AHOGY HALLOTTAM könnyebben beszerzed az alkatrészeket ár alatt!!!
De a dízel kevesebbet fogyaszt!!!
Esetleg Turbódízel!
Én vettem egy 1.8as 318-as Benzines BMW-t és 1héttel előtte ugyanitt a városban vett az egyik srác egy 1.8as 318-as BMW-t csak dízelbe!
Kint az elhagyatott úton gyorsultunk egyet és sokkal megelőztem a dízel E30ast mivel az enyém jobban pörög... De viszont 2-3L-el többet is eszik az enyém!!! (Ezt csak példaként hoztam fel)!!!
Köszönöm,
hogy írtatok!
"mellesleg manapság a turbó dízelek jobban pörögnek mint a benzinesek szóval simán odaverem a benzines Focusokat."
Ez mióta mostanában gyártott? Amúgy a benzinessekkel aránylag tényleg sok baj van. És mióta etalon egy Kókusz?
Ha nem bírja a gyomrod a erős rázkódás, vagy jól gyorsulni is akarsz benzinest vegyél! Viszont ha ezek nem állnak fent akkor dízelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!