Dizel 1,5 vagy benzines 1,4 esetleg benzines 1,4 16v kocsit vegyek?
Márka? Típus?
Alternatívák?
Ezek nélkül nem lehet mit mondani erre.
Márka, típus, évjárat (ha használt)... Legalább ezt jó lenne tudni. Illetve azt, mire és hogyan használnád, járnál-e vele hosszú távokra vagy csak a városban szeretnél furikázni. Meg azt is jó lenne tudni, mennyit szánsz rá.
Bár ha használtról van szó, szinte teljesen mindegy a motor, a márka, a típus... A lényeg csak az, hogy jó állapotú legyen. Ha még gyengécske is a konstrukció, egy megkímélt problémás autó jobb választás, mint egy agyonüthetetlen igásló, amit valahogy mégis agyonütöttek.
Ha mindenképp ezek közül akarsz dönteni, akkor a diesel-t. Az egy jó motor, de az általad említett két kocsi minden más tekintetben a legalsó kategória alját képviseli. Nekem is Renault-om van, 1.4 16V-s Clio. Szeretem, mert nincs baj vele és jó megy. Ültem viszont már Thalia-ban...és hát..össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Én egyébként ezért az árért (~1 milla) Chevrolet-et vennék, figyelembe véve azt is, hogy 2005-nél idősebbet nem szeretnél.
Jobban felszerelt autók (szerintem szebb is mindkettőnél), és azt mondják, hogy strapabíró motorja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!