Egy 1000ccm-es benzines Subaru Liberonak mennyi a fogyasztása kb?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 15:02
2/9 A kérdező kommentje:
Ez komoly? egy alig ezer ccm-es autó 12liter/100km?
2011. okt. 25. 15:13
3/9 anonim válasza:
Hasraütés ami írtak!! Nekem 1.7 Subarum volt és automata, kb átlag 8 liter volt a fogy. Főleg hosszú utakra és vidéken használtam!
4/9 A kérdező kommentje:
köszi ! egy kicsit sokaltam én is a 12 litert.
2011. okt. 25. 15:30
5/9 anonim válasza:
pedig kilehet belőle hozni hidd el... az ilyen kisköbcentis szappantartoknak nyomni kell hogy valamenyire is menjen és akkor a fogyazstás az egekbe szökik
6/9 anonim válasza:
úgy van ahogyan az utolsó írta...:) sőt ha tényleg versenytempóban megyünk vele sztem még a 13-14liter is belecsúszik:) egyébként ha injektoros akkor olyan 5-6-7l ha karbis akkor 7-9l
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2011. okt. 25. 20:18
8/9 anonim válasza:
Régi a kérdés de azért leírom, mert már 8 éve javítok liberokat.
Az ezres motorral 7-8 liter a fogyasztás, 1,2-es 1 literrel kevesebb. 7 liter alatt ne számíts rá.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ
2013. febr. 4. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!