Hogy nyissam ki a saját autóm ha az akksija lemerült és nem oldja fel a kp zárat, így ki se lehet cserélni az akksiját ugyebár mert a motorházhoz sem férek hozzá. Fel kell törni vagy mi a megoldás?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 21:41
22/26 anonim válasza:
Csak az a baj h a lakatos szét is barmolja a zárat. Van aki meg tudja oldani anélkül h sérül a zár, de olyan emberkét hívni meg elég sokba kerül, nekem van tapasztalatom, mondjuk éjjel kellett feltörni a kocsimat, olyankor minden ilyen szolgáltatás drágább.
23/26 anonim válasza:
Maradjunk annál amit a 2:20-as írt. Aki én vagyok. :D:D
Amikor márkaszervízben voltam, akkor is így csináltuk. Mi több erre vannak különböző gyári spec szerszámok is ha hiszitek ha nem.
24/26 anonim válasza:
Gondolom ennyi idô alatt sikerult megoldani, mi lett az?
25/26 anonim válasza:
Lehet nem meri elmondani, lehet véletlenül a bejárati kapu kulcsával próbálkozott és nem akarja bevallani :D:D:D
26/26 anonim válasza:
Hehe, pedig érdekelne a megoldás, vagy amit ajánlottam az be jött-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!