Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy nyissam ki a saját autóm...

Hogy nyissam ki a saját autóm ha az akksija lemerült és nem oldja fel a kp zárat, így ki se lehet cserélni az akksiját ugyebár mert a motorházhoz sem férek hozzá. Fel kell törni vagy mi a megoldás?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 21:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
nincs rajta kulcslyuk?? mert szerintem van beleteszed elfordítod :D
2011. júl. 9. 21:43
 2/26 A kérdező kommentje:
szted nem próbáltam? :s úgy sem nyílik
2011. júl. 9. 21:45
 3/26 anonim ***** válasza:
milyen típusú autó?
2011. júl. 9. 21:46
 4/26 A kérdező kommentje:
2005-ös Swift. sokszor merült le az akksija amit újratöltöttünk 2x-3x, de így még sose merült le. nem értem mi a baja
2011. júl. 9. 21:53
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A kulccsal nyitás mechanikusan nyitja a zárat (a centrált nem csak azt az ajtót). Ha arra sem nyílik akkor az inkább zárhiba...
2011. júl. 9. 22:17
 6/26 A kérdező kommentje:
és ha zárhibás akkor mit kell vele csinálni?kihívni a szerelőt és feltöri? meg lehet úgy csinálni hogy ne legyen nagyobb kár benne ezáltal vagy egy ilyen művelet még több kárral jár?
2011. júl. 9. 22:28
 7/26 anonim ***** válasza:
egy dróttal benyúlsz az ablak és a szigetelés között és azt a záró kapcsolót megpróbálod megbökni én biztos tudnék kezdeni vele valamit :D
2011. júl. 9. 22:34
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha beviszed szervízbe (és tényleg zárhibás) akkor ott zárat fognak benne cserélni. Ami nem lesz 2 fillér, továbbá ha hiteles autó akkor ezt le is kell jelenteni, stb. (a kulcsok miatt).

Hívd fel a szervízt és kérdezd meg mi ilyenkor a teendő, ez a legtisztább. Én nem próbálkoznék a feltöréssel, mert ha ügyetlen vagy akkor még a szigetelés is széttéped vagy összeb@szod belülről a kárpitot. Ami megint nem ócsó.

Csak a vezető oldalon van kulcslyuk? Mert arra az esély, hogy mindkét oldalon illetve a csomagtartónál is egyszerre romoljon el igen elenyésző...

2011. júl. 9. 22:45
 9/26 A kérdező kommentje:

pótkulcs sem nyitja, hiába nyomom, egyikre se reagál, a fények se villannak fel meg semmi (lemerült akksinál ez nem meglepő azért), de ha mechanikusan használom a kulcsot akkor se engedi. sajnos csak 1 kulcslyuk van, még a csomagtartó is gombos.

ugye 2x kell elmozdítani a kulcsot, az egyik a kp zárat oldja a másik a riasztót (2x kattan is az a normális alapból, a 2.ra a riasztó szólal meg,de a riasztó csak normál akksival tud működni,volt olyan hogy amikor lemerült az akksi akkor nem záródott a kocsi, ez még viszonylag jobb eset,most sztem a másik fele történt amikor zárt állapotban merült le az akksi és zárta a kocsit) na most jelenleg egyszer kattan csak a zár és nem enged, nem merem nagyon feszegetni sem az ajtót,mert az ha kiszakad tényleg nem lenne olcsó mulatság.

az a baj hogy vinném én szervízbe, de hogyan vigyem így.. :D elvontatni azért csak nem kell emiatt.

2011. júl. 9. 23:07
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a legolcsóbb beverni az első ablakot és kicserélni az aksit, ha tényleg ez a gond. Szállítóautóval bevontatni + a szervíz is vastagon nyomja ám a ceruzát a számlán...
2011. júl. 9. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!