Hogy nyissam ki a saját autóm ha az akksija lemerült és nem oldja fel a kp zárat, így ki se lehet cserélni az akksiját ugyebár mert a motorházhoz sem férek hozzá. Fel kell törni vagy mi a megoldás?
Ha beviszed szervízbe (és tényleg zárhibás) akkor ott zárat fognak benne cserélni. Ami nem lesz 2 fillér, továbbá ha hiteles autó akkor ezt le is kell jelenteni, stb. (a kulcsok miatt).
Hívd fel a szervízt és kérdezd meg mi ilyenkor a teendő, ez a legtisztább. Én nem próbálkoznék a feltöréssel, mert ha ügyetlen vagy akkor még a szigetelés is széttéped vagy összeb@szod belülről a kárpitot. Ami megint nem ócsó.
Csak a vezető oldalon van kulcslyuk? Mert arra az esély, hogy mindkét oldalon illetve a csomagtartónál is egyszerre romoljon el igen elenyésző...
pótkulcs sem nyitja, hiába nyomom, egyikre se reagál, a fények se villannak fel meg semmi (lemerült akksinál ez nem meglepő azért), de ha mechanikusan használom a kulcsot akkor se engedi. sajnos csak 1 kulcslyuk van, még a csomagtartó is gombos.
ugye 2x kell elmozdítani a kulcsot, az egyik a kp zárat oldja a másik a riasztót (2x kattan is az a normális alapból, a 2.ra a riasztó szólal meg,de a riasztó csak normál akksival tud működni,volt olyan hogy amikor lemerült az akksi akkor nem záródott a kocsi, ez még viszonylag jobb eset,most sztem a másik fele történt amikor zárt állapotban merült le az akksi és zárta a kocsit) na most jelenleg egyszer kattan csak a zár és nem enged, nem merem nagyon feszegetni sem az ajtót,mert az ha kiszakad tényleg nem lenne olcsó mulatság.
az a baj hogy vinném én szervízbe, de hogyan vigyem így.. :D elvontatni azért csak nem kell emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!