Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy nyissam ki a saját autóm...

Hogy nyissam ki a saját autóm ha az akksija lemerült és nem oldja fel a kp zárat, így ki se lehet cserélni az akksiját ugyebár mert a motorházhoz sem férek hozzá. Fel kell törni vagy mi a megoldás?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 21:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
és kb. mennyibe kerül egy kitört ablak? :S
2011. júl. 9. 23:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mivel Swift-ed van olcsón megúszhatod. Bontóból akár pár ezer ft. Jobban megéri, mert ha kihívsz egy embert aki feltöri, az kb 15 alatt szóba se áll veled. A vontató pedig 6 ezer ft-ért csak simán kijön és minden km további ezer ft. Nekem is törték már fel a kocsimat. Sajna én ablakbetöréssel nem spórolnék, mivel az én autóm kissé más tészta. Viszont neked szerencséd van. Amúgy nem tudom hány ajtós a Suzukid, de ha 4, vagy 5, akkor a hátsó kettő ajtó közül válassz, amelyiket betöröd. Mivel ha elöl elektromos ablakemelőd van, úgy elképzelhető, hogy pár ezerrel többe kerülne megcsináltatni.
2011. júl. 9. 23:42
 13/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. holnap megpróbálom kizárni a lehetőséget hogy nem az akksi (megkérdezek egy szerelőt elméleti síkon mit tud mondani),mert akkor nincs értelme betörni,de ha akksi akkor én sem tudok jobbat. :(
2011. júl. 9. 23:55
 14/26 anonim ***** válasza:

Stop. Ne törj be semmit!

Szerezz egy aksit + bikakábelt. Alulról az önindítóra fut egy kábel egyenesen az aksiról szal pozitívot oda, test meg lehet akárhol. Nem mondom, hogy egyszerű de így a legolcsóbb :)

Egyszer jártam így régen az omega volt,emelőzni is kellett, de végül simán kinyílt. Gondolhatod, megvettem az autót,évekig használtam aztán amikor ügyesen ugyan így kizártam magam (rádupláztam a távirányítóra szal retesz is bezárt) akkor lazán hátra sétáltam, hogy majd bemászok hátulról(kombi).Aha. csak valaki előttem már cserélt hátsó ajtót, így a kulcs nem nyitotta :) Szóval alulról lett megbikázva. Sok sikert!

2011. júl. 10. 01:11
 15/26 anonim ***** válasza:
48%

Előzőnek: Mi van akkor ha a tulaj nem a kéziféket szokta behúzni hanem sebességbe rakja. Úgy másszon alá és indítózzon szerinted?

Tulajnak ha semmilyen kattanást, semmilyen fényjelzést nem látsz se a kulcs gombjának a megnyomására se elfordítására, akkor valószínű akksi bajod lesz. Megkérsz valaki ügyesebbet aki egy műanyag ékkel kifeszíti nagyon lazán az ajtót, te pedig egy dróttal benyúlsz és kinyitod az ajtót. Annyi, hogy a kéderre vigyáztok nehogy megsérüljön. Akksi feltölt és ELVISZED EGY AUTÓVILLAMOSSÁGISHOZ, MERT NEM VÉLETLEN MERÜL AZ AKKUMULÁTOROD! :)

2011. júl. 10. 02:20
 16/26 anonim ***** válasza:

Az alúlról bebikázós vagyok.

Nem írtam indítózást, minek is indítózna? Annyi, hogy a kakaót azon a vezetéken keresztül el lehet juttatni az aksiig. Ezután lehet próbálni a távirányítót. Szerintem félre olvastál.

Az hogy pozitívat kötsz arra a kábelre amin egyébként is pozitív lenne meg adsz testet a bika aksiról a karosszériára amúgy sem eredményezné azt, hogy az autó indítózni kezdene.

2011. júl. 10. 04:04
 17/26 anonim ***** válasza:

04:04

Ezzel az a baj, hogyha utcán áll az autó sose fekszik alá, annyira ültetett a szuzuki...

Ha meg "csak" sebességbe van téve de a kézifék nincs behúzva akkor meg sem lehet emelni, mert életveszélyes úgy, hogy a hátsó kereket nem rögzíti semmi.

2011. júl. 10. 09:39
 18/26 anonim ***** válasza:

ti mind nők vagytok? betörni az ablakot, dróttal nyulkálni, ha kulcs van a kezedben....

1. csomagtérajtó kinyit

2. ha sedan az autó, hátsó üléstámla kinyit(zárak elérhetőek, akár egy csavarhúzóval is) csapottáhtú esetén hármas pont.

3. kalaptartó kiakaszt, kivesz

4. bal hátsó ajtózár kis kacsóval a csomagtér felől kinyit

5. bal hátsó ajtó kinyit, kis kacsóval benyúl, és bal első ajtó belülről kinyit.

Ha nem nyitható a bal első ajtó, hátulról a jobb első kinyit, majd átmászik az ülésre.

2011. júl. 10. 10:59
 19/26 anonim ***** válasza:
Te meg látom nem figyelsz.. Írta a kérdező, hogy a csomagtartót sem bírja kinyitni, mert egy kulcslyuk van az egész autón, a csomagtér is gombos. És tényleg, swift-eknél belülről lehet a csomagtartót is kinyitni, ugyangy, mint a motorháztetőt.
2011. júl. 10. 11:37
 20/26 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem figyelek. viszont a szélvédőbetörésnél még mindig olcsóbb egy lakatost kihívni.
2011. júl. 10. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!