Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha kupplung nélkül váltok,...

Ha kupplung nélkül váltok, okozok kárt az autónak?

Figyelt kérdés

Mielött válaszolnál:

http://www.youtube.com/watch?v=jLw0hAtOik4

Tudom , nem ajánlott, de ha úgy csinálom mint a csávó a videón, tehát nem recsegnek a fogaskerekek, nem akad, csak simán beteszem, akkor nem okozok kárt, nem?

2011. júl. 3. 19:27
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Ja, és szerintem sokan örülnének innen ha úgy tudna vezetni, mint a csávó a videón...
2011. júl. 3. 19:58
 12/49 anonim ***** válasza:
75%
Igen igen, sokan örülnének neki. Okos vagy kisfiam. Majd, mikor hozod az autót váltócserére, majd jót mosolygok rajta, és felárat számolok fel. Sokat váltogass kuplung nélkül, valamiből nekem is meg kel élnem!
2011. júl. 3. 20:01
 13/49 A kérdező kommentje:
Látom te sem tudsz normálisan válaszolni, csak oltogatni, ezzel megütöd egy óvodás szintjét.
2011. júl. 3. 20:05
 14/49 anonim válasza:
51%

Most mit vársz egyébként? Azt, hogy mindenki tapsikoljon, hogy mennyire tud a fickó?

Szerinted feleslegesen találták ki a kuplungot? Dísznek van?

Ha feltettél egy kérdést, akkor próbáld értelmezni a válaszokat és ne a válaszolókat cseszegesd amiért nem egyezik a véleményetek.

Mellesleg:

Melyik hitelesebb számodra: 1 fickó egy youtube videóban, vagy mondjuk olyan emberek akik évek óta vezetnek autót esetleg még a munkájuk is járművekkel kapcsolatos?

2011. júl. 3. 20:09
 15/49 anonim ***** válasza:

Persze, én is örülnék neki. Minden vágyam az, hogy olyan pilóta legyek mint ez a gyík.

Tudod én dupla-kuplunggal váltok vissza nem pedig kuplung nélkül, más az mikor az ember a saját kocsiját szereli, és tudja mi hogy van, mert már látott letört fogat a széthúzott váltóban (nem a sajátomban mielőtt kérded).

De új életcélom van. Ilyen gyökér leszek aki 'plung nélkül vált... Agyam elforog. Válts így, de ha szerelőhöz viszed, mindenből újat vetessen veled. Én biztos hogy az utolsó csavart is újra cserélném és jó izmos órabért számolnék fel. Hülye... még arcoskodik a saját ökörségére, csak a gépekhez meg nulla. Lehet nem tudok anyanyelvi szinten agolt, amit akarok azt megértem meg kisilavizálom, de amit hallattam az jobban fájt a fülemnek minthogy elkezdjem hallgatni mint vakog a kis pirított gyerek.

Ti meg töröljétek, úgy is mindig a hülyeség marad!

2011. júl. 3. 20:12
 16/49 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a kérdésre válaszolnak, hanem velem(kérdezővel) baszakodnak. Ha annyit mondana, hogy NEM valóban nem jó, mert .... (még senki nem mondta meg hogy miért is nem jó)
2011. júl. 3. 20:12
 17/49 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy így váltok mindig. És azt sem, hogy a csávó az új colin mcrae.... Értelmes választ senki nem tud adni, ahoz túl magas az EGOja...
2011. júl. 3. 20:16
 18/49 anonim ***** válasza:
Az ide válaszolók nagyrésze érdeklődik a kocsik iránt és szereti őket. Nekem mint ilyennek, nem fér bele hogy nyúzod a szerkezetet csak azért hogy egy youtube-os gyökérségre hasonlíts. Nem tesz jót neki!!! Érted?! Felesleges szétb@sznod a váltót ilyen baromság miatt, aminek a gyakorlati haszna 0. Értelmetlen hülyeség.
2011. júl. 3. 20:18
 19/49 anonim ***** válasza:
Most magyarázzuk meg neked, hogy erőlteted a váltót, gyorsabban kopnak a fogaskerekek, le is darálhatod őket... Persze, a jútúbos versenyzőgyerek jobban tudja, mint aki húsz éve autószereléssel foglalkozik... Nem gond, mondtam, váltogass csak nyugodtan kuplung nélkül, nekem az csak jó, mert fizetsz a javíttatásért.
2011. júl. 3. 20:21
 20/49 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy én nem érdeklődnék. Senki nem mondta eddig el, hogy MI MENNE TÖNKRE az autóban ezáltal, mert azt hogy a váltóval lesz gond az ovodában tudtam már. Esetleg hogy a szinkrontárcsa megy gallyra vagy stb, nem mondja senki...
2011. júl. 3. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!