Ha kupplung nélkül váltok, okozok kárt az autónak?
Mielött válaszolnál:
http://www.youtube.com/watch?v=jLw0hAtOik4
Tudom , nem ajánlott, de ha úgy csinálom mint a csávó a videón, tehát nem recsegnek a fogaskerekek, nem akad, csak simán beteszem, akkor nem okozok kárt, nem?
Most mit vársz egyébként? Azt, hogy mindenki tapsikoljon, hogy mennyire tud a fickó?
Szerinted feleslegesen találták ki a kuplungot? Dísznek van?
Ha feltettél egy kérdést, akkor próbáld értelmezni a válaszokat és ne a válaszolókat cseszegesd amiért nem egyezik a véleményetek.
Mellesleg:
Melyik hitelesebb számodra: 1 fickó egy youtube videóban, vagy mondjuk olyan emberek akik évek óta vezetnek autót esetleg még a munkájuk is járművekkel kapcsolatos?
Persze, én is örülnék neki. Minden vágyam az, hogy olyan pilóta legyek mint ez a gyík.
Tudod én dupla-kuplunggal váltok vissza nem pedig kuplung nélkül, más az mikor az ember a saját kocsiját szereli, és tudja mi hogy van, mert már látott letört fogat a széthúzott váltóban (nem a sajátomban mielőtt kérded).
De új életcélom van. Ilyen gyökér leszek aki 'plung nélkül vált... Agyam elforog. Válts így, de ha szerelőhöz viszed, mindenből újat vetessen veled. Én biztos hogy az utolsó csavart is újra cserélném és jó izmos órabért számolnék fel. Hülye... még arcoskodik a saját ökörségére, csak a gépekhez meg nulla. Lehet nem tudok anyanyelvi szinten agolt, amit akarok azt megértem meg kisilavizálom, de amit hallattam az jobban fájt a fülemnek minthogy elkezdjem hallgatni mint vakog a kis pirított gyerek.
Ti meg töröljétek, úgy is mindig a hülyeség marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!